Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!

rančevi za vrtić

Resetujte filtere
brendovi
uzrast
pol
kolekcije
Kolekcija
Cena

rančevi za vrtić

po strani
327 proizvoda
Sačuvano u omiljne
2.890,00 RSD
Sačuvano u omiljne
RANAC VRTIĆ 305-4 FLOWER MIX BELMIL ¤
2.290,00 RSD
Sačuvano u omiljne
2.190,00 RSD
DOT Stitch
Pročitajte

Rančevi za vrtić u skladu sa dečijim potrebama

Ukoliko planirate da ove godine upišete dete u jaslice, vrtić ili predškolsko, morate da razmislite šta je sve neophodno da pribavite od pribora za vrtić. Rančevi za vrtić i jaslice su neizostavni deo kada je u pitanju operma za vrtić. Ranac za vrtić se pokazao kao odlični saveznik za svakog roditelja jer u njega mogu da spakuju rezevne stvari za vrtić, a takođe vaši mališani će obožavati da ga nose na putu do vrtića. Takođe uz rančeve za vrtić uvek možete da uklopite i vrećice za vrtić idealne za pakovanje i nošenje pidžame.

Knjižara Prima se i ovde postarala da za vaše mališane izdvoji samo najbolje i najkvalitetnije modele dečijih rančeva za vrtić. 

Ranac za predškolsko

Predškolski uzrast se dosta razlikuje od vrtićkog. Deca tog uzrasta su ozbiljnija i svesna da se u tom periodu pripremaju za školu i da ih čeka više aktivnosti nego u vrtićkom periodu. Rančevi za predškolsko moraju da budu veći od  rančeva za vrtić, jer vaš predškolac mora da spakuje pernicu, svesku i radnu knjigu. Kako bi mogli da odgovore na sve zahteve, rančevi za predškolsko moraju da budu prilagođeni građi i uzrastu deteta.

Knjižara Prima se i ovog puta postarala da nabavi samo najbolje i najkvalitetnije rančeve za vrtić poznatih proizvođača, koji će pomoći vašem detetu da stekne samostalnost i navikne se na buduće obaveze koje ga očekuju u školi. 

Ranac za vrtić za dečake i devojčice- Likovi omiljenih junaka u knjižari Prima

Kada je u pitanju izbor boja, modela i dezena ranca za vrtić ili predškolsko naš savet je da prepustite vašim mališanima. Knjižara Prima je omogućila veliki asortiman rančeva za vrtić za dečake i devojčice u svim bojama i dezenima njihovih omiljenih junaka.

Posetite naš sajt i poručite vaš dečiji ranac za vrtić i predškolsko već danas.