Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!

školski rančevi

Resetujte filtere
brendovi
uzrast
pol
kolekcije
Kolekcija
Cena

školski rančevi

po strani
251 proizvoda
Sačuvano u omiljne
RANAC ANATOMSKI 160126 EXA SWEET PINK ¤
3.390,00 RSD
Sačuvano u omiljne
RANAC ŠKOLSKI 162987 POP TREND ¤
2.190,00 RSD
Pročitajte

Rančevi za školu- Bogat asortiman školskih rančeva u knjižari Prima

Činjenica koja posebno izdvaja knjižaru Prima od ostalih jeste vođenje računa o zdravlju i sigurnosti vašeg deteta, pa se i naša ponuda svodi na kvalitetno izrađene rančeve za školu poznatih proizvođača. Školski ranac mora da bude jak i izdržljiv, postavljen i dodatno ojačan kod leđa, jer je poznato da je dečija kičma još u razvoju pa je potrebno pružiti potporu kako bi se izborila sa dodatnim teretom. Takođe, najbolji školski rančevi imaju široko postavljene i podesive naramenice, dodatne džepove i pregrade, kao i mogućnost da kaiševima rasporedite teret. Kada je u pitanju boja i izgled školskih rančeva za devojčice i dečake, naš je savet da to prepustite vašim mališanima. Pogledajte naš kompletan asortiman i poručite preko naše online prodavnice.

Rančevi za srednju školu-Najbolji izbor školskih rančeva za tinejdžere 

Kada je u pitanju izbor rančeva za srednju školu, knjižara Prima prati potrebe vaših tinejdžerai za njih je odvojila atraktivne i multifunkcionalne rančeve, modernog dizajna i izgleda. Školski rančevi za tinejdžere jesu manjih dimenzija, ali sadrže sve neophodne džepove i pregrade koji obezbeđuju dodatni prostor za mobilne uređaje, ključeve i druge sitnice. Pogledajte naš asortiman školskih rančeva za srednju školu i izaberite odgovarajući model.

Raznovrsna i atraktivna ponuda torbi za školu u knjižari Prima

Za decu od 1 do 4 razreda osnovne škole najbolje je da birate torbe za školu jer imaju čvršći oblik i kičmu drže u pravilnom položaju. Knjižara Prima je izdvojila najkvalitetnije i najbolje modele školskih torbi koje ne menjaju oblik kada se popune knjigama, a pored toga imaju dodatna leđna ojačanja protkana materijalom koji sprečava znojenje vaših mališana. Posetite našu online knjižaru i izaberite odgovarajući model za vašeg školarca.

Školske torbe za prvake-Napravite pravi izbor

Kada je u pitanju izbor školske torbe za prvake, veoma je važno da obratite pažnju na oblik i funkcionalnost samog modela. Školske torbe moraju da imaju leđno ojačanje i da budu prilagođene visini deteta. Da bi dete zadržalo pravilno držanje, potrebno je da školska torba ne prelazi donji deo leđa, dok gornji deo torbe ne bi smeo da prelazi preko dečijih ramena. 

Obratite pažnju i na naramenice, koje bi trebalo da budu dovoljno široke kako se detetu ne bi usecale u ramena i pravile ogrebotine. Takođe, jedna od bitnih stavki svake školske torbe jesu i unutrašnje i spoljašnje pregrade i dodaci. Unutrašnji dodaci mogu pomoći detetu da lakše sortira knjige, dok spoljašnje pregrade mogu da mu posluže kao dodatni džepovi, gde će moći da odloži svoju flašicu vode, hranu ili nešto drugo.