Rok isporuke

Sve porudžbine napravljenje radnim danima do 13h i subotom do 10h biće poslate istog dana. Porudžbine napravljene nakon 13h (odnosno 10h subotom) biće poslate narednog radnog dana.
Porudžbine šaljemo kurirskom službom Post Express po principu danas za sutra do 19h.
Od trenutka slanja paketa rok isporuke je 3 radna dana, stim da najčešće već prvog radnog dana paket bude na Vašoj adresi.

Preuzimanje pošiljke

Kurirska služba Post Express (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donosi na adresu za isporuku u periodu od 08:00-19:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Ukoliko kurir ne zatekne nikoga na vašoj adresi, paket se nosi u Vašu lokalnu Poštu i imate rok od 5 radnih dana da preuzmete paket u Vašoj Pošti. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj 066 137670 ili putem email-a kontakt@knjizaraprima.rs. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Cena isporuke

Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine čiji je iznos 10000 dinara ili veći je besplatna. Ukoliko je vrednost porudžbine manja od 10000 dinara, cena isporuke će iznositi 450 dinara uključujući PDV.

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.