Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!

anatomski rančevi

Resetujte filtere
brendovi
tip ranca
uzrast
pol
kolekcije
Kolekcija
Cena

anatomski rančevi

po strani
216 proizvoda
Sačuvano u omiljne
RANAC ANATOMSKI 338-82 BUTTERFLY BELMIL¤
6.290,00 RSD
Pročitajte

Anatomski rančevi za školu- Najbolji izbor za vašeg prvaka nudi knjižara Prima

Danas je ponuda rančeva i školskih torbi raznolika. U našoj online knjižari Prima možete da proneđete posebne rančeve koji su napravljeni i prilagođeni da drže kičmu vašeg deteta u pravilnom položaju. U pitanju su antomski rančevi za školu i predstavljaju najpopularnije modele rančeva kako kod dece, tako i kod roditelja. Anatomska konstrukcija ranca prilagođena je da čuva leđa vašem detetu, ne dozvoljavajući krivljenje ili pojavu pogrbljenosti. Svi anatomski rančevi su pravljeni od kvalitetnih materijala, ojačani kao bi izdržali sav teret koji dete nosi, udobni za nošenje i funkcionalni jer poseduju unutrašnje pregrade, široke džepove za lako korišćenje i sortiranje školskog pribora.

Anatomski rančevi za prvake- Uvek birajte najbolje za vašeg školarca

Znamo da je priprema za školu veliki i težak posao kako za roditelje, tako i za samo dete. Takođe, znamo koliko je važno izabrati kvalitetan ranac za školu, jer od pravilnog izbora ranca zavisi pravilno držanje kičme vašeg deteta. Zato je knjižara Prima olakšala jedan deo posla roditeljima i izdvojila samo najbolje i najkvalitetnije anatomske rančeve za prvake. Svi antomski rančevi za prvake poseduju: dodatna ojačanja koja pružaju potporu kičmi i drže ih u pravilnom položaju, široke naramenice za prijatnije nošenje, florescentne dodatke koji poboljšavaju vidljivost dece u saobraćaju, dodatne pregrade i džepove koji služe za lakše nošenje svih neophodnih stvari.

Pogledajte našu ponudu i izaberite anatomski ranac za vaše dete.

Anatomski ranac za devojčice i dečake u njihovim- Najpopularniji dezeni u knjižari Prima

Knjižara Prima se potrudila da napravi posebnu kolekciju anatomskih rančeva za devojčice i dečake i za njih izdvojila samo atraktivne i moderne modele dečijih anatomskih rančeva u likovima njihovih omiljenih junaka.  Pri tome smo vodili računa da budu izrađeni od najkvalitetnijih materijala. Na taj način želimo da pomognemo roditeljima i deci koja traže jedinstvene, primamljive i dugovečne modele anatomskih rančeva, da ih pronađu i kupe na jednom mestu.

Naručite odmah preko online knjižare Prima!