Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!

vreće za patike

Resetujte filtere
brendovi
kolekcije
Kolekcija
Cena

vreće za patike

po strani
14 proizvoda
Sačuvano u omiljne
560,00 RSD
DOT Minnie Mouse
Sačuvano u omiljne
560,00 RSD
DOT Partizan
Sačuvano u omiljne
560,00 RSD
DOT Spiderman
Sačuvano u omiljne
2.490,00 RSD
DOT Stitch
Pročitajte

Vreća za patike-Veliki izbor vrećica za patike možete pronaći u online knjižari Prima

Vreće za patike ili kako ih mnogi zovu vrećice za patike vremenom su postale obavezan deo opreme za fizičko. Pored lakoće upotrebe, tu se ogleda i posebna praktičnost vrećica za patike- u njima se mogu spakovarti samo patike, pa tako ne dolazi do mešanja sa ostatkom opreme za fizičko. Veliki izbor vreća za patike u modernim bojama i dezenima možete pronaći u online knjižari Prima.

Vreća za fizičko- online kupovina vrećica za fizičko

Vreće za fizičko ili vrećice za fizičko predstavljaju neizostavni deo opreme za školu. Izrađuju se od poliestera i možete ih naći u različitim bojama i popularnim dezenima. Vrećice za fizičko se veoma lako koriste i mogu da se nose preko ramena ili u ruci. Obično mnogi roditelji gledaju da dezen vrećice za fizičko uklope sa dezenom ranca za školu. Obezbedite svom školarcu vreću za fizičko u likovima njegovih omiljenih junaka.

Vrećice za vrtić

Osnovna namena vrećica za patike jeste da se koriste za nošenje sporske opreme za čas fizičkog ali sve veću primenu našla je kod mlađih uzrasta i koriste se kao vrećice za vrtić. Pa tako možete da vidite da mnogi roditelji u vrećici za vrtić pakuju pidžamu i drudge stvari koje su neophodne za boraka u vrtiću. Pored toga možete ih idealno iskombinovati sa odgovarajućim rancem za vrtić.

Posetite našu internet prodavnicu u poručite odgovarajuću vrećicu za vaše dete.

array(0) {
}
Memory Consumption is: 9.12 MB