Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Kućica sa čekićem TOP BRIGHT
Top Bright

Kućica sa čekićem TOP BRIGHT

Šifra artikla: JAM143440
Sjajna igračka za vežbe motorike ruke i koordinaciju „oko-ruka“ - ToP BRIGHT Kućica sa čekićem i lopticama podstiče dečiju znatiželju i pruža osećaj sreće i zadovoljstva. Prvenstveno zato što dete uživa u rezultatima svoje aktivnosti – lupanju i ubacivanju loptica kroz otvore sopstvenom snagom. Dete ima zadatak da postavi lopticu na otvor krova kućice iste boje kao što je i loptica i udarajući čekićem ubaci je u kućicu. Sreća je upotpunjena i „magičnim“ izlaskom loptice kroz vrata kuće. Buka koja se stvara prilikom udaranja čekića o loptice nije velika a kod deteta izaziva sreću i motiviše ga da to radi i dalje. Na jednoj strani drvene kućice nalazi se drveni cvet koji može da se navije a potom se rotira i proizvodi zvuke zupčanika (cak cak cak). Osnovne odlike igračke su: -kvalitetno drvo fino obrađenih elemenata; -četiri drvene loptice i čekić; -praktična za odlaganje i čuvanje; -sigurne boje na bazi vode; -simpatične ilustracije vedrih boja; -odlična za razvoj motoričkih osobina. Uz ToP BRIGHT Kućicu sa čekićem i lopticama dete: -razvija finu motoriku -razvija koordinaciju „oko-ruka“ -uči boje; -unapređuje preciznost; -upoznaje vezu „radnja-posledica“. U periodu kada dete ima potrebu da isprobava razne aktivnosti od kojih su mnoge praćene lupanjem – ponudite mu ToP BRIGHT Kućicu sa čekićem i lopticama i njegovu znatiželju pretvorite u korisnu igru.. Detaljnije
Proveri dostupnost
  • NSZ
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Sjajna igračka za vežbe motorike ruke i koordinaciju „oko-ruka“ - ToP BRIGHT Kućica sa čekićem i lopticama podstiče dečiju znatiželju i pruža osećaj sreće i zadovoljstva. Prvenstveno zato što dete uživa u rezultatima svoje aktivnosti – lupanju i ubacivanju loptica kroz otvore sopstvenom snagom. Dete ima zadatak da postavi lopticu na otvor krova kućice iste boje kao što je i loptica i udarajući čekićem ubaci je u kućicu. Sreća je upotpunjena i „magičnim“ izlaskom loptice kroz vrata kuće. Buka koja se stvara prilikom udaranja čekića o loptice nije velika a kod deteta izaziva sreću i motiviše ga da to radi i dalje. Na jednoj strani drvene kućice nalazi se drveni cvet koji može da se navije a potom se rotira i proizvodi zvuke zupčanika (cak cak cak). Osnovne odlike igračke su: -kvalitetno drvo fino obrađenih elemenata; -četiri drvene loptice i čekić; -praktična za odlaganje i čuvanje; -sigurne boje na bazi vode; -simpatične ilustracije vedrih boja; -odlična za razvoj motoričkih osobina. Uz ToP BRIGHT Kućicu sa čekićem i lopticama dete: -razvija finu motoriku -razvija koordinaciju „oko-ruka“ -uči boje; -unapređuje preciznost; -upoznaje vezu „radnja-posledica“. U periodu kada dete ima potrebu da isprobava razne aktivnosti od kojih su mnoge praćene lupanjem – ponudite mu ToP BRIGHT Kućicu sa čekićem i lopticama i njegovu znatiželju pretvorite u korisnu igru.
Proizvođač: TOP BRIGHT
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Jamax
Materijal: Drvo
Uzrast: 3+
Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC950041
2.190,00 RSD
Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC930562
1.590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC91974
1.690,00 RSD
Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC918430
1.890,00 RSD
Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC913541
1.690,00 RSD
Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC913503
2.790,00 RSD
Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC909131
2.850,00 RSD
Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC908479
1.890,00 RSD
Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC908417
2.590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC908363
2.890,00 RSD
Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC907908
3.590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC906505
2.690,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.75 MB