Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Hipoteza sreće ČAROBNA KNJIGA

Hipoteza sreće ČAROBNA KNJIGA

Šifra artikla: CAR028558
Izdavač : Čarobna knjiga
O sreći se priča od pamtiveka. Kako živeti život tako da bude ispunjen srećom pitanje je kojim su se bavili i filozofi i religiozni mislioci, a narodske izreke, kako drevne tako i moderne, obiluju savetima na tu temu. Ali da li su ove „istine” zaista istinite? U Hipotezi sreće, psiholog Džonatan Hajt izlaže uvrežene mudrosti oštrom oku nauke, pružajući nam neočekivane uvide. Hipoteza sreće je knjiga koja duboko razmatra odnos između filozofskih ideja i savremenih naučnih otkrića i ukazuje nam na to gde se njihovi zaključci slažu, a gde su u međusobnom sukobu. Najvažnije, pruža nam način da premostimo jaz između ovih naizgled oprečnih disciplina, kao i putokaz ka boljem razumevanju života i sreće.. Detaljnije
0,00 RSD
1.699,00 RSD
1.699,00 RSD
Ušteda: 0,01 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

O sreći se priča od pamtiveka. Kako živeti život tako da bude ispunjen srećom pitanje je kojim su se bavili i filozofi i religiozni mislioci, a narodske izreke, kako drevne tako i moderne, obiluju savetima na tu temu. Ali da li su ove „istine” zaista istinite?
U Hipotezi sreće, psiholog Džonatan Hajt izlaže uvrežene mudrosti oštrom oku nauke, pružajući nam neočekivane uvide. Hipoteza sreće je knjiga koja duboko razmatra odnos između filozofskih ideja i savremenih naučnih otkrića i ukazuje nam na to gde se njihovi zaključci slažu, a gde su u međusobnom sukobu. Najvažnije, pruža nam način da premostimo jaz između ovih naizgled oprečnih disciplina, kao i putokaz ka boljem razumevanju života i sreće.


„Fantastična knjiga... Mislim da nikad nisam pročitao knjigu koja je savremeno razumevanje ljudskog stanja prikazala s više smisla i konciznosti.” – The Guardian


„Sa izuzetnim žarom, Hajt upoređuje deset ’velikih ideja’ s modernim psihološkim i naučnim istraživanjima... Svaki čitalac trebalo bi da se upozna sa ovom brižljivom demistifikacijom života.” – Library Journal

„Hajt u Hipotezi sreće pokazuje da moderna nauka i istorija i te kako imaju dosta da nauče jedna od druge.”
– The Washington Post

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521751
1.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521454
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521034
1.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR003714
1.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049589
1.199,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.73 MB