Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Zakucavanje za večnost Majkl Džordan i svet koji je stvorio - Dejvid Halber VULKAN

Zakucavanje za večnost Majkl Džordan i svet koji je stvorio - Dejvid Halber VULKAN

Šifra artikla: VUL048186
Izdavač : Vulkan
Od dobitnika Pulicerove nagrade dolazi najbolja biografija Džordanu do sada, priča o legendarnim godinama Majkla Džordana u Čikago Bulsima, koje su završene finalom NBA lige 1998. Dejvid Halberstam je preneo perspektivu velikog istoričara, insajdersko znanje sportskog novinara i ljubav navijača na neke od najvećih igrača i timova u svetu. Sa Majklom Džordanom i Čikago Bulsima dao je sebi najveći izazov i postigao svoj najveći trijumf. U knjizi "Zakucajte za Večnost: Majkl Džordan i svet koji je stvorio" Halberstam obrađuje epsku karijeru Majkla Džordana, stvarajući jednu od velikih priča našeg vremena. Pričajući o zadivljujućoj moći i ljudskoj drami, knjiga prepuna anegdota beleži događaje u Džordanovom životu koje su ga oblikovale u najvećeg košarkaša u istoriji i one koji su se udružili da ga učine najpoznatijim sportistom svog vremena. „Ono što Dejvid Halberstam pruža upravo je ono što čitaoci očekuju od njega – uvid, ravnoteža i analiza.“ – The New York Times „Divna knjiga koju je napisao izuzetan novinar.“ – Seattle Times „Halberstam iznosi Džordanovu biografiju u slojevima nezaboravnih priča o njegovoj briljantnoj karijeri… Insajderski pogled na košarku, strukturiran kao privatni dnevnik sportskog reportera.“ – Dallas Morning News Knjiga donosi brojne dosad neispričane anegdote iz života Majkla Džordana, kao i one priče vezane za „drugu stranu medalje“. Knjiga je namenjena svim ljubiteljima biografija i memoara, kao i svim zaljubljenicima u košarku i lik i delo Majkla Džordana. Dejvid Halberstam napisao je šesnaest knjiga, u koje spadaju The Best and the Brightest, The Powers That Be, The Reckoning, The Breaks of the Game, Summer of ’49, October 1964 i The Amateurs. Dobitnik je mnogih značajnih novinarskih nagrada, uključujući i Pulicerovu.. Detaljnije
0,00 RSD
1.499,00 RSD
1.499,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Od dobitnika Pulicerove nagrade dolazi najbolja biografija Džordanu do sada, priča o legendarnim godinama Majkla Džordana u Čikago Bulsima, koje su završene finalom NBA lige 1998.

Dejvid Halberstam je preneo perspektivu velikog istoričara, insajdersko znanje sportskog novinara i ljubav navijača na neke od najvećih igrača i timova u svetu.

Sa Majklom Džordanom i Čikago Bulsima dao je sebi najveći izazov i postigao svoj najveći trijumf.

U knjizi "Zakucajte za Večnost: Majkl Džordan i svet koji je stvorio" Halberstam obrađuje epsku karijeru Majkla Džordana, stvarajući jednu od velikih priča našeg vremena.

Pričajući o zadivljujućoj moći i ljudskoj drami, knjiga prepuna anegdota beleži događaje u Džordanovom životu koje su ga oblikovale u najvećeg košarkaša u istoriji i one koji su se udružili da ga učine najpoznatijim sportistom svog vremena.

„Ono što Dejvid Halberstam pruža upravo je ono što čitaoci očekuju od njega – uvid, ravnoteža i analiza.“ – The New York Times

„Divna knjiga koju je napisao izuzetan novinar.“ – Seattle Times

„Halberstam iznosi Džordanovu biografiju u slojevima nezaboravnih priča o njegovoj briljantnoj karijeri… Insajderski pogled na košarku, strukturiran kao privatni dnevnik sportskog reportera.“ – Dallas Morning News

Knjiga donosi brojne dosad neispričane anegdote iz života Majkla Džordana, kao i one priče vezane za „drugu stranu medalje“.

Knjiga je namenjena svim ljubiteljima biografija i memoara, kao i svim zaljubljenicima u košarku i lik i delo Majkla Džordana.

Dejvid Halberstam napisao je šesnaest knjiga, u koje spadaju The Best and the Brightest, The Powers That Be, The Reckoning, The Breaks of the Game, Summer of ’49, October 1964 i The Amateurs. Dobitnik je mnogih značajnih novinarskih nagrada, uključujući i Pulicerovu.

Pismo:Latinica

Povez:Broš

Godina:2023

Format:16,5x24

Strana:416

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521751
1.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521454
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521034
1.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR003714
1.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049589
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049640
999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049565
999,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 18.86 MB