Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Pređite na stvar potraga za suštinom - Greg Makjoun VULKAN

Pređite na stvar potraga za suštinom - Greg Makjoun VULKAN

Šifra artikla: VUL048414
Izdavač : Vulkan
Esencijalizam ne podrazumeva da uradite više za manje vremena, već da uradite samo prave stvari Da li ste ikada: – Bili preopterećeni poslom i obavezama? – Istovremeno osećali da ste i prezaposleni i beskorisni? – Bili uposleni, ali ne i produktivni? – Osetili da vam vreme troše obaveze drugih ljudi? Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, onda pređite na stvar i pronađite suštinu koja u sebi krije esencijalizam kao nacin života. Primoravajući nas da primenjujemo selektivnije kriterijume za ono što je suštinski značajno, disciplinovana težnja ka esencijalnom omogućava nam da povratimo kontrolu nad sopstvenim izborima o tome kako ćemo potrošiti svoje dragoceno vreme i energiju – umesto da drugima dajemo implicitnu dozvolu da biraju umesto nas. Esencijalizam je više od puke strategije upravljanja vremenom ili tehnike produktivnosti. To je sistematična disciplina za razlučivanje apsolutno neophodnog, a zatim eliminisanje svega što to nije – kako bi se najveći doprinos dao stvarima koje su zaista važne. Reč je o tome da radimo manje, ali bolje, i to u svakoj sferi života. „Knjiga koja će vam pružiti bolje i slađe rezultate i staviti vas u stvarnu kontrolu, dajući veću preciznost u potrazi za onim što je zaista važno.“ – Forbes „U knjizi Pređite na stvar: Potraga za suštinom, Greg Makjoun iznosi ubedljiv argument za postizanje više toga radeći manje. On nas podseća na to da su jasnoća fokusa i sposobnost da se kaže „ne“ potcenjeni u današnjem poslovanju.“ – Jeff Weiner, ‎CEO, LinkedIn. Detaljnije
0,00 RSD
1.099,00 RSD
1.099,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Esencijalizam ne podrazumeva da uradite više za manje vremena, već da uradite samo prave stvari

Da li ste ikada:
– Bili preopterećeni poslom i obavezama?
– Istovremeno osećali da ste i prezaposleni i beskorisni?
– Bili uposleni, ali ne i produktivni?
– Osetili da vam vreme troše obaveze drugih ljudi?

Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, onda pređite na stvar i pronađite suštinu koja u sebi krije esencijalizam kao nacin života.

Primoravajući nas da primenjujemo selektivnije kriterijume za ono što je suštinski značajno, disciplinovana težnja ka esencijalnom omogućava nam da povratimo kontrolu nad sopstvenim izborima o tome kako ćemo potrošiti svoje dragoceno vreme i energiju – umesto da drugima dajemo implicitnu dozvolu da biraju umesto nas.

Esencijalizam je više od puke strategije upravljanja vremenom ili tehnike produktivnosti. To je sistematična disciplina za razlučivanje apsolutno neophodnog, a zatim eliminisanje svega što to nije – kako bi se najveći doprinos dao stvarima koje su zaista važne. Reč je o tome da radimo manje, ali bolje, i to u svakoj sferi života.

„Knjiga koja će vam pružiti bolje i slađe rezultate i staviti vas u stvarnu kontrolu, dajući veću preciznost u potrazi za onim što je zaista važno.“ – Forbes

„U knjizi Pređite na stvar: Potraga za suštinom, Greg Makjoun iznosi ubedljiv argument za postizanje više toga radeći manje. On nas podseća na to da su jasnoća fokusa i sposobnost da se kaže „ne“ potcenjeni u današnjem poslovanju.“ – Jeff Weiner, ‎CEO, LinkedIn

Pismo:Latinica

Povez:Broš

Godina:2023

Format:14,5x20,5

Strana:272

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521751
1.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521454
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521034
1.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR003714
1.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049589
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049640
999,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.73 MB