Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Kad se svet slomio - Džon Bojn VULKAN

Kad se svet slomio - Džon Bojn VULKAN

Šifra artikla: VUL048261
Izdavač : Vulkan
Nastavak romana Dečak u prugastoj pidžami prodatog u više od jedanaest miliona primeraka širom sveta i prevedenog na 58 jezika, koji je doživeo adaptacije na filmskom platnu i u pozorištu, a po njemu su urađeni i balet i opera. Dirljiva i moćna priča o ženi koja mora da se suoči sa sopstvenom prošlošću da bi shvatila da nikada nije kasno da bude hrabra. Gretel Fernsbi već decenijama živi mirnim životom u raskošnom stanu u luksuznoj četvrti Londona. Ne priča o bekstvu iz nacističke Nemačke. Ni o mračnim godinama provedenim sa majkom u posleratnoj Francuskoj. Niti o svom ocu, komandantu jednog od najozloglašenijih logora. A pre svega, ne izgovara ime svog brata. Jednog dana, u stan u prizemlju useljava se mladi bračni par. Uprkos bolnim uspomenama koje je probudio njihov mali sin Henri, ćutljivi devetogodišnjak koji voli avanturističke romane, između njega i Gretel razvija se prijateljstvo. Ubrzo nakon toga izbija svađa između Henrijeve prelepe majke i njegovog oca tiranina. Gretel se nalazi na sličnoj raskrsnici kao nekada davno, a život joj pruža novu priliku da pomogne dečaku u nevolji – nevinom, koji joj veruje, baš kao što joj je verovao brat. Ipak, ako želi da ga spase, moraće da otkrije tajne koje je skrivala čitavog života. Svi koji su uživali u knjizi Dečak u prugastoj pidžami uživaće u ovom nastavku, u kojem se glavna junakinja suočava sa gresima iz prošlosti i koji pokazuje da nikada nije kasno za hrabrost. „Ne možete se pripremiti za veličinu i emocionalni uticaj ovog moćnog romana.“ – Džon Irving Džon Bojn je rođen u Irskoj 1971. Dobitnik je četiri irske nagrade za knjigu, uključujući i nagradu za autora godine. Autor je četrnaest romana za odrasle, šest za mlađe čitaoce i zbirke kratkih priča. Međunarodni bestseler Dečak u prugastoj pidžami pretvoren je u film i prodat je u više od jedanaest miliona primeraka širom sveta. Njegovi romani su objavljeni na 58 jezika. Živi u Dablinu.. Detaljnije
0,00 RSD
1.199,00 RSD
1.199,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Nastavak romana Dečak u prugastoj pidžami prodatog u više od jedanaest miliona primeraka širom sveta i prevedenog na 58 jezika, koji je doživeo adaptacije na filmskom platnu i u pozorištu, a po njemu su urađeni i balet i opera.

Dirljiva i moćna priča o ženi koja mora da se suoči sa sopstvenom prošlošću da bi shvatila da nikada nije kasno da bude hrabra.

Gretel Fernsbi već decenijama živi mirnim životom u raskošnom stanu u luksuznoj četvrti Londona. Ne priča o bekstvu iz nacističke Nemačke. Ni o mračnim godinama provedenim sa majkom u posleratnoj Francuskoj. Niti o svom ocu, komandantu jednog od najozloglašenijih logora.

A pre svega, ne izgovara ime svog brata.

Jednog dana, u stan u prizemlju useljava se mladi bračni par. Uprkos bolnim uspomenama koje je probudio njihov mali sin Henri, ćutljivi devetogodišnjak koji voli avanturističke romane, između njega i Gretel razvija se prijateljstvo. Ubrzo nakon toga izbija svađa između Henrijeve prelepe majke i njegovog oca tiranina.

Gretel se nalazi na sličnoj raskrsnici kao nekada davno, a život joj pruža novu priliku da pomogne dečaku u nevolji – nevinom, koji joj veruje, baš kao što joj je verovao brat. Ipak, ako želi da ga spase, moraće da otkrije tajne koje je skrivala čitavog života.

Svi koji su uživali u knjizi Dečak u prugastoj pidžami uživaće u ovom nastavku, u kojem se glavna junakinja suočava sa gresima iz prošlosti i koji pokazuje da nikada nije kasno za hrabrost.

„Ne možete se pripremiti za veličinu i emocionalni uticaj ovog moćnog romana.“ – Džon Irving

Džon Bojn je rođen u Irskoj 1971. Dobitnik je četiri irske nagrade za knjigu, uključujući i nagradu za autora godine. Autor je četrnaest romana za odrasle, šest za mlađe čitaoce i zbirke kratkih priča. Međunarodni bestseler Dečak u prugastoj pidžami pretvoren je u film i prodat je u više od jedanaest miliona primeraka širom sveta. Njegovi romani su objavljeni na 58 jezika. Živi u Dablinu.

Pismo:Latinica

Povez:Broš

Godina:2023

Format:14,5x20,5

Strana:304

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521454
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521034
1.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR003714
1.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049589
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049640
999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049565
999,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.75 MB