Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Dobili ste Sema -  Dastin Tao VULKAN

Dobili ste Sema - Dastin Tao VULKAN

Šifra artikla: VUL048063
Izdavač : Vulkan
Džuli je već isplanirala svoju budućnost: napustiće gradić u kojem je odrasla, zajedno sa svojim dečkom Semom. Čeka ih koledž, ali pre toga planiraju da provedu čarobno leto u Japanu. A onda se u trenu sve menja. Sema više nema. Tuga navire sa rušilačkom snagom, a Džuli daje sve od sebe da zaleči duboke rane na srcu kako jedino ume. Baca sve stvari koje je podsećaju na Sema, čini sve da ga zaboravi. Ali kada u godišnjaku pronađe poruku koju joj je Sem ostavio, uspomene se vraćaju na površinu. Nadajući se da će čuti njegov glas barem na snimku govorne pošte, ona bira njegov broj. A Sem se javlja. Sada kad joj je sudbina dala drugu priliku da se oprosti sa njim, Džuli shvata da više ne može bez njegovog glasa. I sa svakim pozivom, sve joj je teže da kaže zbogom. Zar je toliko pogrešno što ne želi da se odrekne nemoguće ljubavi? Roman prepun emocija, priča o ljubavi i gubitku vredna svake suze koju ćete proliti. „Ako volite savremene priče sa dodirom magije, ovaj roman prepun emocija savršen je za vas!“ – Buzzfeed „Inspirativno i dirljivo.“ – Booklist „Upozorenje: ova knjiga će vas zasigurno rasplakati. Postarajte se da imate pakovanje maramica pri ruci, i to puno.“ – NPR.org Dastin Tao je vijetnamsko-američki pisac koji živi u Njujorku. Završio je političke nauke na Koledžu Amherst, a trenutno je na doktorskim studijama na Univerzitetu Nortvestern, gde proučava medijsku pismenost. Živi u Njujorku.. Detaljnije
0,00 RSD
1.099,00 RSD
1.099,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Džuli je već isplanirala svoju budućnost: napustiće gradić u kojem je odrasla, zajedno sa svojim dečkom Semom. Čeka ih koledž, ali pre toga planiraju da provedu čarobno leto u Japanu. A onda se u trenu sve menja. Sema više nema. Tuga navire sa rušilačkom snagom, a Džuli daje sve od sebe da zaleči duboke rane na srcu kako jedino ume.

Baca sve stvari koje je podsećaju na Sema, čini sve da ga zaboravi. Ali kada u godišnjaku pronađe poruku koju joj je Sem ostavio, uspomene se vraćaju na površinu.

Nadajući se da će čuti njegov glas barem na snimku govorne pošte, ona bira njegov broj. A Sem se javlja.
Sada kad joj je sudbina dala drugu priliku da se oprosti sa njim, Džuli shvata da više ne može bez njegovog glasa. I sa svakim pozivom, sve joj je teže da kaže zbogom. Zar je toliko pogrešno što ne želi da se odrekne nemoguće ljubavi?

Roman prepun emocija, priča o ljubavi i gubitku vredna svake suze koju ćete proliti.

„Ako volite savremene priče sa dodirom magije, ovaj roman prepun emocija savršen je za vas!“ – Buzzfeed

„Inspirativno i dirljivo.“ – Booklist

„Upozorenje: ova knjiga će vas zasigurno rasplakati. Postarajte se da imate pakovanje maramica pri ruci, i to puno.“ – NPR.org

Dastin Tao je vijetnamsko-američki pisac koji živi u Njujorku. Završio je političke nauke na Koledžu Amherst, a trenutno je na doktorskim studijama na Univerzitetu Nortvestern, gde proučava medijsku pismenost. Živi u Njujorku.

Pismo:Latinica

Povez:Broš

Godina:2023

Format:14,5x20,5

Strana:288

 

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521751
1.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521454
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521034
1.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR003714
1.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049589
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049640
999,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.73 MB