Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Duplikat - Sandra Braun VULKAN

Duplikat - Sandra Braun VULKAN

Šifra artikla: VUL047967
Izdavač : Vulkan
Živela je životom druge žene – i zavolela njenog muža. Kada se TV reporterka Ejveri Danijels uputila u Dalas, nije znala da će se naći u svetu pogrešnih identiteta i političkih intriga. Avionska nesreća se umalo završila tragično, ali ona je nekim čudom preživela pad mlaznjaka. Međutim, sudbina je odlučila da to nije sve. Neprepoznatljiva od povreda i opekotina po celom telu, Ejveri je pogrešno identifikovana kao Kerol – šarmantna i glamurozna, ali sebična žena, supruga budućeg senatora i člana moćne teksaske dinastije, Tejta Ratlidža. Plastični hirurg je reporterkino lice transformisao u Kerolino. Dok je ležala u bolnici, Ejveri je došla do šokantnog otkrića – neko blizak budućem senatoru planira da ga ubije. U danima opasnih obmana i noćima vrelih zagrljaja, želeći da spase čoveka u koga se zaljubila, Ejveri će morati da živi životom druge žene – i da pritom rizikuje svoj. Sandra Braun je jedna od 50 najčitanijih autorki po mišljenju Njujork tajmsa, što potvrđuje podatak da je preko 80 miliona njenih knjiga prevedeno i štampano širom sveta. Ako uživate u knjigama koje ne možete da ispustite iz ruku, ovo je knjiga za vas. Svaka stranica je puna akcije i uzbuđenja. Ako je nemilosrdna neizvesnost vaša stvar, Duplikat je ima napretek. Sandra Braun je autorka više od 70 bestselera Njujork tajmsa, Opasna veza, Fatalna žena, Idol nacije, Svedok, i mnoge druge.. Širom sveta prodato je preko 80 miliona primeraka njenih knjiga, a njena dela prevedena na 35 jezika. Pre nego što je počela da piše, radila je kao manekenka i TV voditeljka. Udata je i živi u Teksasu.. Detaljnije
0,00 RSD
1.199,00 RSD
1.199,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Živela je životom druge žene – i zavolela njenog muža.

Kada se TV reporterka Ejveri Danijels uputila u Dalas, nije znala da će se naći u svetu pogrešnih identiteta i političkih intriga. Avionska nesreća se umalo završila tragično, ali ona je nekim čudom preživela pad mlaznjaka.

Međutim, sudbina je odlučila da to nije sve. Neprepoznatljiva od povreda i opekotina po celom telu, Ejveri je pogrešno identifikovana kao Kerol – šarmantna i glamurozna, ali sebična žena, supruga budućeg senatora i člana moćne teksaske dinastije, Tejta Ratlidža. Plastični hirurg je reporterkino lice transformisao u Kerolino. Dok je ležala u bolnici, Ejveri je došla do šokantnog otkrića – neko blizak budućem senatoru planira da ga ubije.

U danima opasnih obmana i noćima vrelih zagrljaja, želeći da spase čoveka u koga se zaljubila, Ejveri će morati da živi životom druge žene – i da pritom rizikuje svoj.

Sandra Braun je jedna od 50 najčitanijih autorki po mišljenju Njujork tajmsa, što potvrđuje podatak da je preko 80 miliona njenih knjiga prevedeno i štampano širom sveta.

Ako uživate u knjigama koje ne možete da ispustite iz ruku, ovo je knjiga za vas. Svaka stranica je puna akcije i uzbuđenja. Ako je nemilosrdna neizvesnost vaša stvar, Duplikat je ima napretek.

Sandra Braun je autorka više od 70 bestselera Njujork tajmsa, Opasna veza, Fatalna žena, Idol nacije, Svedok, i mnoge druge.. Širom sveta prodato je preko 80 miliona primeraka njenih knjiga, a njena dela prevedena na 35 jezika. Pre nego što je počela da piše, radila je kao manekenka i TV voditeljka. Udata je i živi u Teksasu.

Pismo:Latinica

Povez:Broš

Godina:2023

Format:14,5x20,5

Strana:432

 

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521751
1.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521454
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521034
1.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR003714
1.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049589
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049640
999,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.73 MB