Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Beskrajni potencijal - Nevil Godard VULKAN

Beskrajni potencijal - Nevil Godard VULKAN

Šifra artikla: VUL047134
Izdavač : Vulkan
Knjigu Beskrajni potencijal, kao zbornik najvećih dela Nevila Godarda, priredio je istoričar i dobitnik PEN-ove nagrade Mič Horovic, čije reči na početku knjige uvode čitaoca u opus dosad objavljenih i neobjavljenih tekstova poznatog autora. Horovic je vodeći stručnjak za učenja Nevila Godarda, te njegov uvod osvetljava Godardova dela kako u istorijskom, tako i u savremenom kontekstu, istovremeno nudeći potpunu hronologiju pomalo misterioznog života poznatog pisca. Među stranicama ovog jedinstvenog izdanja nalazi se u celosti tekst Godardove prve knjige Na vašu zapovest, ali i retki pamfleti i prevodi, kao i tri dela velikog pisca koja nikada ranije nisu bila antologizovana. U više od deset knjiga i hiljadu predavanja, Nevil je proširio jedan suštinski princip: ljudska mašta je Bog. Tako je podučavao da sve što doživimo dolazi iz naših misli i osećanja. Nevilove zamisli su istovremeno duhovno epske i svakodnevno praktične, i prenosio ih je sa razoružavajućom jednostavnošću. Naročito je isticao značaj upotrebe umnih moći za zadovoljavanje ličnih želja, što je privlačilo ljude različitih mističnih interesovanja i duhovnih sklonosti. „Možda knjige često menjaju živote, ili je to ipak samo česta tvrdnja recenzenata. U svakom slučaju, ovo je jedna od onih knjiga koje su mi promenile život, možda zauvek. Takođe, ovo je jedna od onih knjiga zbog koje se čitaoci uhvate za glavu od pomisli Ovo je previše, ne mogu da prihvatim ovo! Ali kada dođete to poslednje stranice, prihvatićete radikalnu promenu pogleda na svet koju je Nevil Godard zahtevao od svojih studenata.“ – Volter Mejson, New Dawn Nevil nije bio naširoko poznat za života, ali danas su njegove knjige i predavanja dostigli novu popularnost. Nevilovi principi o stvaralačkim osobinama uma prethodili su većini današnjih najradikalnijih kvantnih teorija, i uticali su na nekoliko važnih duhovnih pisaca, uključujući i Karlosa Kastanedu i Džozefa Marfija. . Detaljnije
0,00 RSD
999,00 RSD
999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Knjigu Beskrajni potencijal, kao zbornik najvećih dela Nevila Godarda, priredio je istoričar i dobitnik PEN-ove nagrade Mič Horovic, čije reči na početku knjige uvode čitaoca u opus dosad objavljenih i neobjavljenih tekstova poznatog autora. Horovic je vodeći stručnjak za učenja Nevila Godarda, te njegov uvod osvetljava Godardova dela kako u istorijskom, tako i u savremenom kontekstu, istovremeno nudeći potpunu hronologiju pomalo misterioznog života poznatog pisca. Među stranicama ovog jedinstvenog izdanja nalazi se u celosti tekst Godardove prve knjige Na vašu zapovest, ali i retki pamfleti i prevodi, kao i tri dela velikog pisca koja nikada ranije nisu bila antologizovana.

U više od deset knjiga i hiljadu predavanja, Nevil je proširio jedan suštinski princip: ljudska mašta je Bog. Tako je podučavao da sve što doživimo dolazi iz naših misli i osećanja. Nevilove zamisli su istovremeno duhovno epske i svakodnevno praktične, i prenosio ih je sa razoružavajućom jednostavnošću. Naročito je isticao značaj upotrebe umnih moći za zadovoljavanje ličnih želja, što je privlačilo ljude različitih mističnih interesovanja i duhovnih sklonosti.


„Možda knjige često menjaju živote, ili je to ipak samo česta tvrdnja recenzenata. U svakom slučaju, ovo je jedna od onih knjiga koje su mi promenile život, možda zauvek. Takođe, ovo je jedna od onih knjiga zbog koje se čitaoci uhvate za glavu od pomisli Ovo je previše, ne mogu da prihvatim ovo! Ali kada dođete to poslednje stranice, prihvatićete radikalnu promenu pogleda na svet koju je Nevil Godard zahtevao od svojih studenata.“ – Volter Mejson, New Dawn

Nevil nije bio naširoko poznat za života, ali danas su njegove knjige i predavanja dostigli novu popularnost. Nevilovi principi o stvaralačkim osobinama uma prethodili su većini današnjih najradikalnijih kvantnih teorija, i uticali su na nekoliko važnih duhovnih pisaca, uključujući i Karlosa Kastanedu i Džozefa Marfija. 

Pismo:Latinica

Povez:Broš

Godina:2023

Format:14,5x20,5

Strana:256

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521751
1.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521454
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521034
1.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR003714
1.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049589
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049640
999,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.74 MB