Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Feniks - Sidni Šeldon Tili Bagšo VULKAN

Feniks - Sidni Šeldon Tili Bagšo VULKAN

Šifra artikla: VUL035261
Izdavač : Vulkan
Uzbudljiv do krajnjih granica, Feniks poseduje sve što čini zaštitni znak klasičnog romana Sidnija Šeldona: glamur, napetost i neočekivane obrte. Ela Preger se oduvek osećala kao autsajder. Zbog toga, kada je pozovu da se pridruži redovima Grupe, sile dobra koja deluje iz senke, život joj se menja iz korena. Neobičan talenat dat joj je s razlogom – kao i opasno zaveštanje. Pre mnogo godina, Grupa je oslobodila svet od najmoćnijih zločinačkih genijalnih umova. Međutim, kada se na plaži u Grčkoj pojavi telo dečaka sa tajanstvenim simbolom istetoviranim na peti, upozorenje je jasno: iako deluje sasvim nemoguće, Atina Petridis vratila se da ponovo osvoji svoju imperiju. Elina veza sa Atinom duboko je lična. Uvučena u podzemlje sazdano od izdaje i obmane, progonjena tragedijama iz sopstvene prošlosti, Ela se ponovo rađa kao agent, na tragu zločincu ustalom iz pepela. Ali samo jedna od njih može ispuniti svoju sudbinu. „Sjajno je što tatine knjige žive kroz pisanje Tili Bagšo.“ – Meri Šeldon. Detaljnije
0,00 RSD
1.099,00 RSD
1.099,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Uzbudljiv do krajnjih granica, Feniks poseduje sve što čini zaštitni znak klasičnog romana Sidnija Šeldona: glamur, napetost i neočekivane obrte.
Ela Preger se oduvek osećala kao autsajder. Zbog toga, kada je pozovu da se pridruži redovima Grupe, sile dobra koja deluje iz senke, život joj se menja iz korena. Neobičan talenat dat joj je s razlogom – kao i opasno zaveštanje.

Pre mnogo godina, Grupa je oslobodila svet od najmoćnijih zločinačkih genijalnih umova. Međutim, kada se na plaži u Grčkoj pojavi telo dečaka sa tajanstvenim simbolom istetoviranim na peti, upozorenje je jasno: iako deluje sasvim nemoguće, Atina Petridis vratila se da ponovo osvoji svoju imperiju.

Elina veza sa Atinom duboko je lična. Uvučena u podzemlje sazdano od izdaje i obmane, progonjena tragedijama iz sopstvene prošlosti, Ela se ponovo rađa kao agent, na tragu zločincu ustalom iz pepela.
Ali samo jedna od njih može ispuniti svoju sudbinu.

„Sjajno je što tatine knjige žive kroz pisanje Tili Bagšo.“ – Meri Šeldon

Pismo:Latinica

Povez:Broš

Godina:2020

Format:14,5x20,5

Strana:336

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521751
1.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521454
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521034
1.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR003714
1.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049589
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049640
999,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.72 MB