Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Da su samo Vaši roditelji pročitali ovu knjigu srećom vi jeste - Filipa Per VULKAN

Da su samo Vaši roditelji pročitali ovu knjigu srećom vi jeste - Filipa Per VULKAN

Šifra artikla: VUL033311
Izdavač : Vulkan
Ljubav se ne može delegirati – briga o detetu do izvesne mere može, ali ljubav ne. Niti se pružanje te ljubavi može odlagati: detetu je ljubav, barem od jednog roditelja, potrebna svakodnevno. Govoreći sa stanovišta dvadesetogodišnjeg iskustva, renomirani psihoterapeut Filipa Peri iznosi autentičan pogled na koncept roditeljstva. Autorka odstupa od etiketa „dobar“ i „loš“ roditelj, imperativa sreće i savršenstva, naglašavajući koliko je važno da ostvarite postojanu vezu s detetom umesto da se zaglavite u iscrpljujućim šablonima konflikata ili povlačenja. Jer, ne zaboravite: svi roditelji prave greške – bitno je ispraviti ih. Ponekad pomišljate da su važni samo grandiozni gestovi poput odlaska u zabavni park ili velikog rođendanskog poklona, dok okosnicu kvalitetnog odnosa zapravo predstavlja svakodnevna interakcija. Vaše reči su tek mali deo toga; veći deo čine toplina, dodir, dobra volja i poštovanje koje detetu ukazujete. Dobre namere nekad mogu imati štetne posledice, a neretko problem leži u tome što su očekivanja roditelja prevelika. Nemoguće je sve vreme biti savršeno usklađen s detetom, jer se svi mi razvijamo različitim tempom. Ova knjiga će vam pružiti širu sliku roditeljstva i pomoći da uvidite šta možete da uradite kako bi se vaše dete razvilo kao ličnost. Pozitivna pažnja koju poklanjamo deci nikad nije uzaludna!. Detaljnije
0,00 RSD
1.099,00 RSD
1.099,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Ljubav se ne može delegirati – briga o detetu do izvesne mere može, ali ljubav ne. Niti se pružanje te ljubavi može odlagati: detetu je ljubav, barem od jednog roditelja, potrebna svakodnevno.

Govoreći sa stanovišta dvadesetogodišnjeg iskustva, renomirani psihoterapeut Filipa Peri iznosi autentičan pogled na koncept roditeljstva. Autorka odstupa od etiketa „dobar“ i „loš“ roditelj, imperativa sreće i savršenstva, naglašavajući koliko je važno da ostvarite postojanu vezu s detetom umesto da se zaglavite u iscrpljujućim šablonima konflikata ili povlačenja. Jer, ne zaboravite: svi roditelji prave greške – bitno je ispraviti ih.

Ponekad pomišljate da su važni samo grandiozni gestovi poput odlaska u zabavni park ili velikog rođendanskog poklona, dok okosnicu kvalitetnog odnosa zapravo predstavlja svakodnevna interakcija. Vaše reči su tek mali deo toga; veći deo čine toplina, dodir, dobra volja i poštovanje koje detetu ukazujete. Dobre namere nekad mogu imati štetne posledice, a neretko problem leži u tome što su očekivanja roditelja prevelika. Nemoguće je sve vreme biti savršeno usklađen s detetom, jer se svi mi razvijamo različitim tempom. Ova knjiga će vam pružiti širu sliku roditeljstva i pomoći da uvidite šta možete da uradite kako bi se vaše dete razvilo kao ličnost.

Pozitivna pažnja koju poklanjamo deci nikad nije uzaludna!

Pismo:Latinica

Povez:Broš

Godina:2020

Format:14,5x20,5

Strana:272

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521751
1.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521454
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521034
1.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR003714
1.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049589
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049640
999,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.74 MB