Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Otrov prošlosti - Džonatan Mur VULKAN

Otrov prošlosti - Džonatan Mur VULKAN

Šifra artikla: VUL017564
Izdavač : Vulkan
Kejleb Medoks najbolji je toksikolog u San Francisku, stručnjak koji proučava fiziološke efekte bola. Nakon ružnog raskida, na čelu mu ostaje posekotina od komadića čaše kojom ga je bivša devojka gađala pre nego što su se rastali. Od tada, Kejleb počinje redovno da posećuje barove i tumara ulicama maglovitog grada, razmišljajući o svojoj usamljenosti. I dok tako u lokalnoj birtiji pokušava da utoli tugu u viskiju, sreće zanosnu, tajanstvenu ženu. Ima nečeg neodoljivo privlačnog u toj zavodnici sa kojom je delio piće i šapatom razmenio reči, i zato, nakon što se oporavio od mamurluka, Kejleb pokušava da joj uđe u trag. Međutim, i pre nego što započne potragu, uvučen je u slučaj serijskih ubistava u gradu: nekoliko tela pronađeno je u zalivu, a njegovom prijatelju Henriju koji je uključen u istragu potrebna je pomoć. Jedna slučajnost veoma je neobična: među žrtvama je i čovek koji je poslednji put viđen iste večeri kada je Kejleb upoznao misterioznu ženu.. Detaljnije
0,00 RSD
999,00 RSD
999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Kejleb Medoks najbolji je toksikolog u San Francisku, stručnjak koji proučava fiziološke efekte bola. Nakon ružnog raskida, na čelu mu ostaje posekotina od komadića čaše kojom ga je bivša devojka gađala pre nego što su se rastali. Od tada, Kejleb počinje redovno da posećuje barove i tumara ulicama maglovitog grada, razmišljajući o svojoj usamljenosti. I dok tako u lokalnoj birtiji pokušava da utoli tugu u viskiju, sreće zanosnu, tajanstvenu ženu. Ima nečeg neodoljivo privlačnog u toj zavodnici sa kojom je delio piće i šapatom razmenio reči, i zato, nakon što se oporavio od mamurluka, Kejleb pokušava da joj uđe u trag.
Međutim, i pre nego što započne potragu, uvučen je u slučaj serijskih ubistava u gradu: nekoliko tela pronađeno je u zalivu, a njegovom prijatelju Henriju koji je uključen u istragu potrebna je pomoć. Jedna slučajnost veoma je neobična: među žrtvama je i čovek koji je poslednji put viđen iste večeri kada je Kejleb upoznao misterioznu ženu.

Pismo:Latinica

Povez:Broš

Godina:2016

Format:14,5x20,5

Strana:280

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521751
1.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521454
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521034
1.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR003714
1.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049589
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049640
999,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.74 MB