Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Astrološki vodič za slomljena srca -  Silvija Cuka LAGUNA

Astrološki vodič za slomljena srca - Silvija Cuka LAGUNA

Šifra artikla: LAG124220
Izdavač : Laguna
Čak i ako ne verujete zvezdama, bar ponekad sigurno uzdišete pod njima. Aliče Basi, koja ima trideset i neku, nema dečka (NE zato što je to njen izbor) i ima posao koji ne nudi velike mogućnosti za napredovanje, vest o ženidbi svog bivšeg momka doživljava kao udarac koji će je dokrajčiti. Kao da to nije dovoljno, na malu televizijsku mrežu za koju radi stiže Davide Nardi. Taj muškarac magnetnog pogleda i nedokučivog osmeha bio bi san njenih snova… da ne dolazi sa zadatkom da otpusti višak zaposlenih. Ukratko, za Aliče ništa ne ide kako treba. Ali ona onda sreće Tija, glumca koji je uveren da zna gde se krije tajna uspeha: u astrologiji. Ne u horoskopima koji se objavljuju u novinama, već u „pravom“ tumačenju zvezda: one i postoje zato da bi nam pokazale koji su nam povoljni dani na poslu i kako da pronađemo srodnu dušu.. Detaljnije
0,00 RSD
1.199,00 RSD
1.199,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Čak i ako ne verujete zvezdama, bar ponekad sigurno uzdišete pod njima.

Aliče Basi, koja ima trideset i neku, nema dečka (NE zato što je to njen izbor) i ima posao koji ne nudi velike mogućnosti za napredovanje, vest o ženidbi svog bivšeg momka doživljava kao udarac koji će je dokrajčiti. Kao da to nije dovoljno, na malu televizijsku mrežu za koju radi stiže Davide Nardi. Taj muškarac magnetnog pogleda i nedokučivog osmeha bio bi san njenih snova… da ne dolazi sa zadatkom da otpusti višak zaposlenih. Ukratko, za Aliče ništa ne ide kako treba. Ali ona onda sreće Tija, glumca koji je uveren da zna gde se krije tajna uspeha: u astrologiji. Ne u horoskopima koji se objavljuju u novinama, već u „pravom“ tumačenju zvezda: one i postoje zato da bi nam pokazale koji su nam povoljni dani na poslu i kako da pronađemo srodnu dušu.

Format: 13x20 cm

Broj strana: 504

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521751
1.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521454
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521034
1.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR003714
1.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049589
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049640
999,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.73 MB