Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Britanka bebina prva enciklopedija VULKAN

Britanka bebina prva enciklopedija VULKAN

Šifra artikla: VUL046502
Izdavač : Vulkan
Velika otkrića za male radoznalce! Predivne ilustracije u ovoj knjizi obogaćene su jednostavnim tekstom koji poziva na igru i istraživanje sveta oko nas. Enciklopedija je nastala u saradnji sa dr Amandom Gamer, neuropsihologom sa višedecenijskim iskustvom u radu sa decom, zajedno sa stručnjacima iz različitih oblasti. Stoga je ova knjiga savršen temelj za izgradnju istraživačkog duha i afirmacije za celoživotnim učenjem. Deca od najmlađeg doba neprekidno uče i istražuju svet oko sebe. Njihov mozak raste i razvija se do treće godine života više nego u bilo kom drugom uzrastu. Oni koriste svoja čula da osete i razumeju sve što ih okružuje. Ova knjiga, puna lakih i zvučnih reči, upoznaje mališane sa stvarima iz svakodnevnog života koristeći njima poznate primere. Ona takođe bogati njihov rečnik i pospešuje radoznalost – boje, oblici, brojevi i veličine, sve je to pažljivo utkano u stranice ove knjige. Ova enciklopedija je zamišljena kao interakcija između malog deteta i roditelja ili neke druge odrasle osobe od poverenja. Dok čitate ovu knjigu detetu, ohrabrujte ga da pokazuje pojmove o kojima govorite i da izgovara zvukove koji opisuju dati pojam. dr Amanda Gamer neuropsiholog, konsultant za razvoj deteta Zavirite u stranice ove jedinstvene enciklopedije za najmlađe, u kojoj će mališani usvajati znanja o svetu oko nas još od najmlađeg doba. Uz vesele, živopisne ilustracije, kontraste i onomatopeje, dete će na sasvim novi način učiti o vremenskim prilikama koje postoje, hrani, voću, povrću, mašinama ili pak oblicima i veličinama koje treba da razlikuje.. Detaljnije
0,00 RSD
3.190,00 RSD
3.190,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Velika otkrića za male radoznalce!

Predivne ilustracije u ovoj knjizi obogaćene su jednostavnim tekstom koji poziva na igru i istraživanje sveta oko nas. Enciklopedija je nastala u saradnji sa dr Amandom Gamer, neuropsihologom sa višedecenijskim iskustvom u radu sa decom, zajedno sa stručnjacima iz različitih oblasti. Stoga je ova knjiga savršen temelj za izgradnju istraživačkog duha i afirmacije za celoživotnim učenjem.

Deca od najmlađeg doba neprekidno uče i istražuju svet oko sebe. Njihov mozak raste i razvija se do treće godine života više nego u bilo kom drugom uzrastu. Oni koriste svoja čula da osete i razumeju sve što ih okružuje. Ova knjiga, puna lakih i zvučnih reči, upoznaje mališane sa stvarima iz svakodnevnog života koristeći njima poznate primere. Ona takođe bogati njihov rečnik i pospešuje radoznalost – boje, oblici, brojevi i veličine, sve je to pažljivo utkano u stranice ove knjige. Ova enciklopedija je zamišljena kao interakcija između malog deteta i roditelja ili neke druge odrasle osobe od poverenja. Dok čitate ovu knjigu detetu, ohrabrujte ga da pokazuje pojmove o kojima govorite i da izgovara zvukove koji opisuju dati pojam.
dr Amanda Gamer
neuropsiholog, konsultant za razvoj deteta

Zavirite u stranice ove jedinstvene enciklopedije za najmlađe, u kojoj će mališani usvajati znanja o svetu oko nas još od najmlađeg doba. Uz vesele, živopisne ilustracije, kontraste i onomatopeje, dete će na sasvim novi način učiti o vremenskim prilikama koje postoje, hrani, voću, povrću, mašinama ili pak oblicima i veličinama koje treba da razlikuje.

Pismo:Ćirilica

Povez:Tvrd

Godina:2023

Format:21x28

Strana:74

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
dečije knjige PCE881665
1.280,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige PCE881337
850,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige TRO311021
590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige TRO310420
590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige TRO310130
590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige PUB521386
699,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige PUB521379
699,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige PUB521362
699,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.72 MB