Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Mohito KREATIVNI CENTAR

Mohito KREATIVNI CENTAR

Šifra artikla: KRE818944
Izdavač : Kreativni centar
Ovo je već šesnaesta godina kako roditelji smaraju Mohita tim zajedničkim odlaskom na more i to je stvarno postalo nepodnošljivo. Iste face, sedenje na plaži među matorcima, nesnosna mlađa sestra, sladoled i riblji specijaliteti jesu sav provod koji se nudi. Zato Mohito jedva čeka da napuni osamnaest i krene s rancem na leđima na put po Evropi i što dalje od svojih roditelja. Ipak, to letovanje biće drugačije od svih prethodnih. Na toj dosadnoj plaži upoznaće Margaritu, još jednu izgubljenu dušu. Njih dvoje prekršiće mnoga pravila u potrazi za dobrim provodom…. Detaljnije
Proveri dostupnost
  • NSZ
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Ovo je već šesnaesta godina kako roditelji smaraju Mohita tim zajedničkim odlaskom na more i to je stvarno postalo nepodnošljivo. Iste face, sedenje na plaži među matorcima, nesnosna mlađa sestra, sladoled i riblji specijaliteti jesu sav provod koji se nudi. Zato Mohito jedva čeka da napuni osamnaest i krene s rancem na leđima na put po Evropi i što dalje od svojih roditelja. Ipak, to letovanje biće drugačije od svih prethodnih. Na toj dosadnoj plaži upoznaće Margaritu, još jednu izgubljenu dušu. Njih dvoje prekršiće mnoga pravila u potrazi za dobrim provodom…

 

Autor: Frančeska Longo
Prevodilac: Vesna Mostarica

Uzrast: 13+

Format: 13 x 19 cm
Broj strana: 112 str.
Povez: meki povez, crnobelo
Pismo: ćirilica
Godina izdanja: 2011

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
980,00 RSD
Sačuvano u omiljne
499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
499,00 RSD
Sačuvano u omiljne
499,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.63 MB