Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Mit o normalnom - Dr Gabor Mate, Danijel Mate PUBLIK PRAKTIKUM

Mit o normalnom - Dr Gabor Mate, Danijel Mate PUBLIK PRAKTIKUM

Šifra artikla: PUB520792
Izdavač : Publik Praktikum
Od uglednog autora knjige U svetu gladnog duha, revolucionarno istraživanje o uzrocima bolesti, osvežavajuća kritika našeg društva kao izvorišta mnogih oboljenja i putokaz ka zdravlju i isceljenju.. Detaljnije
0,00 RSD
1.550,00 RSD
1.550,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Od uglednog autora knjige U svetu gladnog duha, revolucionarno istraživanje o uzrocima bolesti, osvežavajuća kritika našeg društva kao izvorišta mnogih oboljenja i putokaz ka zdravlju i isceljenju.

U ovoj inovativnoj knjizi, proslavljeni lekar Gabor Mate elokventno pokazuje kako i zašto u zapadnim zemljama, koje se diče svojim sistemima zdravstvene zaštite, raste broj hroničnih bolesti i pogoršava se zdravlje stanovništva. Skoro sedamdeset procenata Amerikanaca pije barem jedan prepisani lek; više od polovine pije dva. U Kanadi, svaka peta osoba ima povišen krvni pritisak. U Evropi je hipertenzija dijagnostikovana kod više od trideset posto stanovništva. Svugde su u porastu mentalne bolesti među adolescentima. Stoga treba da se zapitamo šta je zaista „normalno” kada govorimo o zdravlju.

Tokom četiri decenije kliničkog iskustva, Mate je uvideo da je rasprostranjeno razumevanje „normalnog” pogrešno jer zanemaruje uticaj trauma i stresa savremenog života na zdravlje našeg tela i uma. I pored sve naše stručnosti i tehnološke sofisticiranosti, zapadna medicina često zaboravlja da treba da leči kompletnu osobu i ignoriše činjenicu da nam današnja kultura remeti organizam, slabi imunološki sistem i podriva emocionalnu ravnotežu. Mate nudi novu perspektivu iz koje uspeva da razmrsi uobičajene mitove o razlozima zbog kojih se razboljevamo i poveže tačke između oboljenja pojedinaca i društva u kom je zdrav razum u okomitom padu – a na kraju nam predstavlja i vodič za zdravlje i isceljenje.

Knjiga Mit o normalnom, koju je napisao zajedno sa sinom Danijelom, najambicioznije je i najbitnije Mateovo delo do sada.

povez: mek

broj strana: 434

pismo: latinica

format: 150 x 230

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521751
1.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521454
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521034
1.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR003714
1.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049589
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049640
999,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.73 MB