Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Osam savršenih ubistava - Piter Svonson  VULKAN

Osam savršenih ubistava - Piter Svonson VULKAN

Šifra artikla: VUL043068
Izdavač : Vulkan
Pre mnogo godina, knjižar i ljubitelj kriminalističkih romana Malkom Keršo sastavio je spisak briljantnih ubistava ovog žanra, skoro nerešivih – spisak koji je nazvao Osam savršenih ubistava – svrstavši u njega najbolje od najboljih: Agatu Kristi, Patrišu Hajsmit, Donu Tart… I niko se nije iznenadio više od Mala, sada vlasnika knjižare u Bostonu, kada mu je jednog dana FBI zakucao na vrata, tražeći informacije o nizu nerešenih ubistava koja jezivo podsećaju na ubistva sa njegovog starog spiska. Ali nije FBI jedini zainteresovan za ovog knjižara, koji skoro svaku noć provodi kod kuće čitajući. Ubica je negde na slobodi, posmatra svaki njegov korak – poput neke dijabolične pretnje koja previše zna o Malovoj prošlosti, a posebno o tajnama koje nikome nije otkrio, čak ni supruzi koju je nedavno izgubio. Da bi zaštitio sebe, Mal počinje da traži sve moguće osumnjičene… I vidi ubicu u svakom iz svog okruženja. Ali ne računa na to da istraga za sobom ostavlja smrtonosne tragove. Odjednom, gomila šokantnih obrta niže nove žrtve – dok se omča oko Malovog vrata sve više steže i ne ostavlja nadu u srećan ishod.. Detaljnije
0,00 RSD
1.199,00 RSD
1.199,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Pre mnogo godina, knjižar i ljubitelj kriminalističkih romana Malkom Keršo sastavio je spisak briljantnih ubistava ovog žanra, skoro nerešivih – spisak koji je nazvao Osam savršenih ubistava – svrstavši u njega najbolje od najboljih: Agatu Kristi, Patrišu Hajsmit, Donu Tart…

I niko se nije iznenadio više od Mala, sada vlasnika knjižare u Bostonu, kada mu je jednog dana FBI zakucao na vrata, tražeći informacije o nizu nerešenih ubistava koja jezivo podsećaju na ubistva sa njegovog starog spiska. Ali nije FBI jedini zainteresovan za ovog knjižara, koji skoro svaku noć provodi kod kuće čitajući. Ubica je negde na slobodi, posmatra svaki njegov korak – poput neke dijabolične pretnje koja previše zna o Malovoj prošlosti, a posebno o tajnama koje nikome nije otkrio, čak ni supruzi koju je nedavno izgubio.

Da bi zaštitio sebe, Mal počinje da traži sve moguće osumnjičene… I vidi ubicu u svakom iz svog okruženja. Ali ne računa na to da istraga za sobom ostavlja smrtonosne tragove. Odjednom, gomila šokantnih obrta niže nove žrtve – dok se omča oko Malovog vrata sve više steže i ne ostavlja nadu u srećan ishod.

Pismo:Latinica

Povez:Broš

Godina:2022

Format:20,5X14,5

Strana:272

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521454
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521034
1.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR003714
1.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049589
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049640
999,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049565
999,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.74 MB