Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
2030 - Mauro F. Giljen LAGUNA

2030 - Mauro F. Giljen LAGUNA

Šifra artikla: LAG142200
Izdavač : Laguna
Kako će se najjači trendovi današnjice sudariti i preoblikovati budućnost sveta. „Izuzetno pronicljiva i bogata analiza tekućih kretanja u svetu i njihovih ishoda u budućnosti.“ – Publishers Weekly Ne tako davno radnika je bilo više nego penzionera, velike kompanije su bile okrenute isključivo ka tržištima Evrope i Amerike, a papirni novac je bio legitimno i najčešće jedino sredstvo plaćanja. Odrastali smo učeći pravila ove igre, osnivali porodicu, odgajali decu, očekujući da ta pravila ostanu ista i da odemo u penziju finansijski obezbeđeni. Tom svetu i tim pravilima došao je kraj. Nova stvarnost čvrsto će se ukoreniti najkasnije do 2030. a u njoj će na svetu biti više deda i baba nego unučadi, srednja klasa u Aziji i podsaharskoj Africi će brojem nadmašiti američku i evropsku zajedno, veća količina svetskog bogatstva nalaziće se u rukama žena nego muškaraca, na svetu će biti više robota nego ljudske radne snage i više kompjutera nego ljudskih mozgova. Hoćete li biti spremni za ono što sledi? Knjiga 2030 nudi ubedljivu analizu pomoću koje ćete razumeti seizmičke promene u demografiji, privredi, tehnologiji i kulturi, čiji će pečat definisati sledeću deceniju. Autor se ne usredsređuje ni na jedan pojedinačni trend nego na dinamiku čitavog spektra sila koje će se sustići u prelomnoj tački око 2030. godine – tački s koje, bilo to dobro ili loše, nema povratka.. Detaljnije
0,00 RSD
1.099,00 RSD
1.099,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Kako će se najjači trendovi današnjice sudariti i preoblikovati budućnost sveta.

„Izuzetno pronicljiva i bogata analiza tekućih kretanja u svetu i njihovih ishoda u budućnosti.“
– Publishers Weekly

Ne tako davno radnika je bilo više nego penzionera, velike kompanije su bile okrenute isključivo ka tržištima Evrope i Amerike, a papirni novac je bio legitimno i najčešće jedino sredstvo plaćanja. Odrastali smo učeći pravila ove igre, osnivali porodicu, odgajali decu, očekujući da ta pravila ostanu ista i da odemo u penziju finansijski obezbeđeni.

Tom svetu i tim pravilima došao je kraj.

Nova stvarnost čvrsto će se ukoreniti najkasnije do 2030. a u njoj će na svetu biti više deda i baba nego unučadi, srednja klasa u Aziji i podsaharskoj Africi će brojem nadmašiti američku i evropsku zajedno, veća količina svetskog bogatstva nalaziće se u rukama žena nego muškaraca, na svetu će biti više robota nego ljudske radne snage i više kompjutera nego ljudskih mozgova. Hoćete li biti spremni za ono što sledi?

Knjiga 2030 nudi ubedljivu analizu pomoću koje ćete razumeti seizmičke promene u demografiji, privredi, tehnologiji i kulturi, čiji će pečat definisati sledeću deceniju. Autor se ne usredsređuje ni na jedan pojedinačni trend nego na dinamiku čitavog spektra sila koje će se sustići u prelomnoj tački око 2030. godine – tački s koje, bilo to dobro ili loše, nema povratka.

Format: 13x20 cm

Broj strana: 352

Pismo: Latinica

Povez: Mek

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521751
1.299,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521454
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle PUB521034
1.099,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle CAR003714
1.399,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049589
1.199,00 RSD
Sačuvano u omiljne
knjige za odrasle VUL049640
999,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.74 MB