Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Aktiviti-kocka PINO
Aktiviti-kocka PINO
Aktiviti-kocka PINO
Aktiviti-kocka PINO
Aktiviti-kocka PINO
Aktiviti-kocka PINO
Aktiviti-kocka PINO
Aktiviti-kocka PINO
Pino

Aktiviti-kocka PINO

Šifra artikla: JAM257708
Aktiviti kocka je igračka podeljena na više celina. Svaka celina je poseban stimulans i obezbeđuje razne mogućnosti individualizovanog oblika rada. Pogodna je i ako imate decu različitog uzrasta jer je tempo učenja primeren pojedincu. Svaka aktivnost pospešuje koncentraciju i polako osvešćuje logičke postupke. Deca sa ovom kockom beskrajno istražuju i otkrivaju osobine i odnose stvari igrajući se koordinišući različite akcije i šeme. Dete uvek ponovo uči i to na nov način. Deo igračke je put za perle koji je osmišljen tako da daje mogućnost detetu da ih pomera krivolinijski i spiralno. Perle su u obliku geometrijskih figura pa deca uočavaju njihove karakteristike u prostoru. Aktivno u procesu učenja dete razvija fizička saznanja o geometrijskim oblicima i linijama (boja oblik veličina tvrdoća…) i logička saznanja (osobine do kojih je dete došlo rešavajući neki problem). Preko računaljke može se kod deteta inicirati formiranje pojma broja. Ona mu pruža da prođe sve faze u savladavanju brojanja (dete prvo broji premeštanjem predmeta koje broji zatim njihovim dodirivanjem nakon čega prstom pokazuje ono što broji i na kraju uspeva da prebroji samo posmatranjem). Dete broji i upoređuje dodaje i oduzima i utvrđuje koliko čega ima. Uspeh u učenju sabiranja i oduzimanja zavisi od metode koja je upotrebljena i od broja ponavljanja. Upravo računaljka obezbeđuje sve uslove za pravilno savladavanje ovih operacija. Jedna strana kocke je osmišljena tako da dete kroz igru uvede u numeričku simbolizaciju. Sa jedne strane dete će da se trudi da prebroji tačan broj ilustrovanih elemenata a sa druge strane videće kako se piše cifra koja pokazuje brojnost tih elemenata. Na ovoj strani dete će uspeti da uoči i brojevni niz kao i da dođe do zaključka da pri brojanju broj koji je poslednji izbrojan ustvari predstavlja ukupan broj izbrojanih elemenata. Na tabli za pisanje dete će otkriti da svojim pokretima može da ostavlja tragove. To će mu biti zabavno pa ukoliko mu ponudite krede i sunđer koristiće ih stalno i tako vežbati pokrete žvrljanja kasnije pisanja i crtanja. Dimenzije: 20x20x20 cm Preporučen uzrast: za decu stariju od 2 godine. . Detaljnije
0,00 RSD
7.290,00 RSD
7.290,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Aktiviti kocka je igračka podeljena na više celina. Svaka celina je poseban stimulans i obezbeđuje razne mogućnosti individualizovanog oblika rada. Pogodna je i ako imate decu različitog uzrasta jer je tempo učenja primeren pojedincu. Svaka aktivnost pospešuje koncentraciju i polako osvešćuje logičke postupke. Deca sa ovom kockom beskrajno istražuju i otkrivaju osobine i odnose stvari igrajući se koordinišući različite akcije i šeme. Dete uvek ponovo uči i to na nov način. Deo igračke je put za perle koji je osmišljen tako da daje mogućnost detetu da ih pomera krivolinijski i spiralno. Perle su u obliku geometrijskih figura pa deca uočavaju njihove karakteristike u prostoru. Aktivno u procesu učenja dete razvija fizička saznanja o geometrijskim oblicima i linijama (boja oblik veličina tvrdoća…) i logička saznanja (osobine do kojih je dete došlo rešavajući neki problem). Preko računaljke može se kod deteta inicirati formiranje pojma broja. Ona mu pruža da prođe sve faze u savladavanju brojanja (dete prvo broji premeštanjem predmeta koje broji zatim njihovim dodirivanjem nakon čega prstom pokazuje ono što broji i na kraju uspeva da prebroji samo posmatranjem). Dete broji i upoređuje dodaje i oduzima i utvrđuje koliko čega ima. Uspeh u učenju sabiranja i oduzimanja zavisi od metode koja je upotrebljena i od broja ponavljanja. Upravo računaljka obezbeđuje sve uslove za pravilno savladavanje ovih operacija. Jedna strana kocke je osmišljena tako da dete kroz igru uvede u numeričku simbolizaciju. Sa jedne strane dete će da se trudi da prebroji tačan broj ilustrovanih elemenata a sa druge strane videće kako se piše cifra koja pokazuje brojnost tih elemenata. Na ovoj strani dete će uspeti da uoči i brojevni niz kao i da dođe do zaključka da pri brojanju broj koji je poslednji izbrojan ustvari predstavlja ukupan broj izbrojanih elemenata. Na tabli za pisanje dete će otkriti da svojim pokretima može da ostavlja tragove. To će mu biti zabavno pa ukoliko mu ponudite krede i sunđer koristiće ih stalno i tako vežbati pokrete žvrljanja kasnije pisanja i crtanja. Dimenzije: 20x20x20 cm Preporučen uzrast: za decu stariju od 2 godine.
Proizvođač: PINO
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Jamax
Materijal: Drvo
Uzrast: 3+
Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC950041
2.190,00 RSD
Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC918430
1.890,00 RSD
Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC913541
1.690,00 RSD
Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC913503
2.790,00 RSD
Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC909131
2.850,00 RSD
Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC908479
1.890,00 RSD
Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC908417
2.590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC908363
2.890,00 RSD
Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC907908
3.590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC906505
2.690,00 RSD
Sačuvano u omiljne
drvene igračke LIC102112
2.690,00 RSD
Sačuvano u omiljne
drvene igračke STA888035
2.390,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 9.14 MB