Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Patchwork
Patchwork
Patchwork
Patchwork
Patchwork
Patchwork
Patchwork
Patchwork

Patchwork

Šifra artikla: COL001761
Strateško nadmudrivanje u biranju zakrpa i dizajniranju prekrivača – društvena igra Pačvork. Detaljnije
0,00 RSD
3.000,00 RSD
3.000,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Strateško nadmudrivanje u biranju zakrpa i dizajniranju prekrivača – društvena igra Pačvork

Stigla je klasik društvena igra za dvoje, Pačvork. Pačvork je vrsta ručnog rada u kome treba da zašijete delove različitih tkanina u jedan veći dizajn. U prošlosti to je bio način da se iskoriste restlovi tkanina od kojih su se šili odeća i prekrivači. U današnje vreme, Pačvork je forma umetnosti u kojoj dizajneri koriste skupocene tkanine kako bi napravili predivne komade tekstila.

Korišćenje nejednakih komada tkanine može da dovede do izrade pravih remek dela i zbog toga se ovom umetničkom delatnošću bavi veliki broj modnih kreatora i dizajnera tekstila.

Izrada prekrasnih prekrivača, međutim zahteva i trud i vreme, a dostupne zakrpe se ne uklapaju baš uvek kako želite. Zato, oprezno birajte svoje zakrpe i uvek imajte dovoljnu zalihu dugmića, ne samo da biste završili svoj prekrivač, već i da biste ga učinili lepšim i boljim od prekrivača vašeg protivnika.

Patchwork

Patchwork je igra samo za dva igrača, a sastoji se od toga da svaki igrač popunjava svoju tablu prekrivača veličine 9 x 9, komadima zakrpe koji neodoljivo podsećaju na Tetris.

Na svom potezu igrači mogu izabrati jedan od tri komada zakrpe za pokrivač koji se nalaze ispred njih i dodati ga svom prekrivaču ukoliko to mogu da priušte. Kada izaberu zakrpu postavju na to mesto drveni marker za zkrpe i sledeći igrač može izabrati jednu od sledeće tri zakrpe. Svaki komad zakrpe košta određeni broj dugmića i rezultiraće time da igrač pomera svoj vremenski marker na centralnoj vremenskoj tabli za igru. Vremenska tabla ima dva dizajna pa igrači mogu izabrati koji im se više sviđa. Tabla služi kao tajmer za igru, kao i za postizanje šansi za igrače da dobiju više dugmadi, što im omogućava da kupe više komada, a time da nastave da završavaju svoje prekrivače.

Uprkos svojoj jednostavnoj mehanici, Patchwork ima dosta strategije, jer treba naći balans između uklapanja zakrpa i potrošnje dugmića. Specijalne zakrpe će vam dobro doći u opunjavanju rupa, ali za njih se morate izboriti.  Bonus zakrpa 7×7 će vam doneti veliku prednost u poenima, ali sa sobom nosi i veliki rizik.

Igra Patchwork sadrži:

1x centralna vremenska tabla (sa dva dizajna)

2x table za prekrivač (za svakog igrača po jedan)

1x drveni market za zakrpe

2x vremenska markera (zeleni i žuti)

5x specijalnih kožnih zakrpa

1x bonus pločica

33x zakrpe

32x pločice vrednosti 1 dugme

12x pločica vrednosti 5 dugmića

5 pločice vrednosti 10 dugmića

1 pločica vrednosti 20 dugmića

Proizvođač: Asmodee
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Coolplay doo
Uzrast: 3+

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG912362
2.390,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG113463
390,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103300
990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103294
990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103102
990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103065
1.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103058
1.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103041
1.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG102990
4.190,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.73 MB