Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
7 Wonders duel
7 Wonders duel
7 Wonders duel
7 Wonders duel
7 Wonders duel
7 Wonders duel
7 Wonders duel
7 Wonders duel

7 Wonders duel

Šifra artikla: PRI922231
7 Wonders Duel se igra tri runde, odnosno tri doba. Na početku svakog doba karte se nasumično postavljaju u zajednički talon, nalik piramidi, tako da delimično pokrivaju jedna drugu. Većina njih je okrenuta licem prema dole, dok su one na najnižem nivou okrenute licem prema gore. Kategorije karata će biti poznate onima koji su igrali 7 Wonders (zelene - naučne karte, smeđe / sive - resursi, crvene karte - vojska i tako dalje). Igrači mogu da uzmu bilo koju kartu iz piramide, koju mogu da plate, kako bi je dodali u svoj grad - ali samo ako je karta otkrivena i ni jedna druga karta se ne nalazi preko nje. Kako igrači uzimaju karte, tako se nove otkrivaju. To omogućava igračim da pažljivo planiraju poteze i da pokušaju da nateraju protivnika da skloni karte koje će im omogućiti da uzmu tačno onu kartu koju žele! Za razliku od igre 7 Wonders u Duelu igrači mogu da pobede pre nego što se završi treće doba. Igrač može da osvoji vojnu pobedu tako što će vojnog pijuna dovesti do protivničkog grada. Takođe, može da ostvari naučnu pobedu tako što će sakupiti svih šest različitih naučnih simbola. Zbog toga ćete morati pažljivo da pratite koje karte protivnik uzima! Ako do kraja treće runde nije ispunjen nijedan od ovih uslova za pobedu, tada se sabiraju svi poeni i igrač sa više poena je pobednik. Izazovna, brza i potpuno spektakularna, 7 Wonders Duel je izuzetna, strateška društvena igra za dva igrača. Neprestano morate da vodite računa o vojnom i naučnom napretku protivnika, ali i da ih sprečavate da uzmu resurse koji su im potrebni za izgradnju svetskih čuda. Ako uspete da upravljate svim ovim, a da ne izgubite sopstvenu strategiju, na pravom putu ste da pobedite!. Detaljnije
Proveri dostupnost
  • NSZ
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

7 Wonders Duel se igra tri runde, odnosno tri doba. Na početku svakog doba karte se nasumično postavljaju u zajednički talon, nalik piramidi, tako da delimično pokrivaju jedna drugu. Većina njih je okrenuta licem prema dole, dok su one na najnižem nivou okrenute licem prema gore. Kategorije karata će biti poznate onima koji su igrali 7 Wonders (zelene - naučne karte, smeđe / sive - resursi, crvene karte - vojska i tako dalje). Igrači mogu da uzmu bilo koju kartu iz piramide, koju mogu da plate, kako bi je dodali u svoj grad - ali samo ako je karta otkrivena i ni jedna druga karta se ne nalazi preko nje. Kako igrači uzimaju karte, tako se nove otkrivaju. To omogućava igračim da pažljivo planiraju poteze i da pokušaju da nateraju protivnika da skloni karte koje će im omogućiti da uzmu tačno onu kartu koju žele!

Za razliku od igre 7 Wonders u Duelu igrači mogu da pobede pre nego što se završi treće doba. Igrač može da osvoji vojnu pobedu tako što će vojnog pijuna dovesti do protivničkog grada. Takođe, može da ostvari naučnu pobedu tako što će sakupiti svih šest različitih naučnih simbola. Zbog toga ćete morati pažljivo da pratite koje karte protivnik uzima! Ako do kraja treće runde nije ispunjen nijedan od ovih uslova za pobedu, tada se sabiraju svi poeni i igrač sa više poena je pobednik.

Izazovna, brza i potpuno spektakularna, 7 Wonders Duel je izuzetna, strateška društvena igra za dva igrača. Neprestano morate da vodite računa o vojnom i naučnom napretku protivnika, ali i da ih sprečavate da uzmu resurse koji su im potrebni za izgradnju svetskih čuda. Ako uspete da upravljate svim ovim, a da ne izgubite sopstvenu strategiju, na pravom putu ste da pobedite!

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG912362
2.390,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG113463
390,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103300
990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103294
990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103102
990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103065
1.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103058
1.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103041
1.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG102990
4.190,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.71 MB