Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
The Game Quick & Easy

The Game Quick & Easy

Šifra artikla: PRI652264
Odigrajte kartu, vucite kartu - ne može biti lakše od toga, zar ne? Ne zavaravajte se, iako naslov tvrdi da je ova igra brza i laka, The Game: Quick & Easy nećete tako lako pobediti. To ćete uspeti samo ako igrate kao pravi tim! Da bi pobedili morate da odigrate sve karte iz špila na dve gomile. Špil se sastoji od pedeset karata, u pet boja sa brojevima od 1 do 10 u svakoj boji. Svaki igrač ima dve karte u ruci.Na svom potezu igrate jednu ili dve karte na jednu ili obe gomile. Na jednu gomili morate da odigrate veću kartu od karte na vrhu, a na drugu nižu kartu. Izuzetak je to što možete, na bilo kojoj gomili, da igrate bilo koju kartu ako je iste boje kao i karta na vrhu gomile. Prema tome, na rastućoj gomili možete da odigrate - plavu 1, crvenu 2, sivu 4, žutu 6, žutu 2 - i to pravilo vam daje prostor za disanje za igranje više karata.Ne smete svojim saigačima da otkrijete konkretne karte koje imate u ruci, ali možete da kažete stvari poput: „Imam žutu kartu sa velikim brojem“. U „ekspertskoj“ verziji igre možete da odigrate samo jednu kartu u svakom potezu (čak i ako želite da odigrate dve), a možete da otkrijete samo boju karate u ruci i na koju gomilu želite da je odigrate.Igra sadrži pravila na srpskom jeziku!. Detaljnije
Proveri dostupnost
  • NSZ
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Odigrajte kartu, vucite kartu - ne može biti lakše od toga, zar ne? Ne zavaravajte se, iako naslov tvrdi da je ova igra brza i laka, The Game: Quick & Easy nećete tako lako pobediti. To ćete uspeti samo ako igrate kao pravi tim! Da bi pobedili morate da odigrate sve karte iz špila na dve gomile. Špil se sastoji od pedeset karata, u pet boja sa brojevima od 1 do 10 u svakoj boji. Svaki igrač ima dve karte u ruci.
Na svom potezu igrate jednu ili dve karte na jednu ili obe gomile. Na jednu gomili morate da odigrate veću kartu od karte na vrhu, a na drugu nižu kartu. Izuzetak je to što možete, na bilo kojoj gomili, da igrate bilo koju kartu ako je iste boje kao i karta na vrhu gomile. Prema tome, na rastućoj gomili možete da odigrate - plavu 1, crvenu 2, sivu 4, žutu 6, žutu 2 - i to pravilo vam daje prostor za disanje za igranje više karata.

Ne smete svojim saigačima da otkrijete konkretne karte koje imate u ruci, ali možete da kažete stvari poput: „Imam žutu kartu sa velikim brojem“. U „ekspertskoj“ verziji igre možete da odigrate samo jednu kartu u svakom potezu (čak i ako želite da odigrate dve), a možete da otkrijete samo boju karate u ruci i na koju gomilu želite da je odigrate.
Igra sadrži pravila na srpskom jeziku!

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG912362
2.390,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG113463
390,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103300
990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103294
990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103102
990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103065
1.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103058
1.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103041
1.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG102990
4.190,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.69 MB