Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Edukativna kutija puna zabave brojevi VULKAN

Edukativna kutija puna zabave brojevi VULKAN

Šifra artikla: VUL046199
Izdavač : Vulkan
Pripremite se za puno zabave uz ovu edukativnu kutiju punu različitih aktivnosti. Sadrži drvene cifre koje će vam pomoći da naučite da brojite od 1 do 10, piši-briši kartice za vežbanje sabiranja i oduzimanja i 100 šarenih štapića za brojanje. Tu je i knjiga sa 24 strane da uvežbate pravilno pisanje brojeva. Neka vaši mališani nauče da broje, sabiraju, oduzimaju, pišu brojeve slovima i ciframa… sve to u samo jednoj edukativnoj kutiji! Neka dete samo postavlja drvene cifre na kartice sa brojevima, a potom neka broji pojmove na kartici. Na taj način će istovremeno usvajati kako se određeni broj piše cifrom, a kako slovima, kao i da broji pojmove. Pomoću drvenih štapića možete vežbati najpre brojanje, a potom i sabiranje i oduzimanje. Najpre koristite jednu boju štapića za brojanje, pa dodajte i ostale. Vežbajte sabiranje/oduzimanje tako što ćete sabirati/oduzimati štapiće različitih boja. U knjizi sa aktivnostima ćete pronaći uputstva kako se pišu brojevi cifrom, a kako slovima, kao i zabavne zadatke u kojima će dete vežbati brojanje. Vežbajte sabiranje i oduzimanje do 10 na piši-briši karticama – kada rešite sve zadatke, samo obrišite rešenja krpicom za brisanje, pa zadatke može rešavati iznova i iznova! S obzirom na širok spektar aktivnosti koje ova kutija nudi, ona se može koristiti u različitim dobima – pogodna je i za mališane koji se tek susreću sa brojevima, ali i za školarce koji uče prve matematičke operacije. Stoga jedna kutija može godinama biti vaš verni pratilac dok učite brojeve! – Edukativna kutija sadrži: 10 kartica sa brojevima, 100 drvenih štapića, knjigu sa aktivnostima od 24 strane, 60 piši-briši kartica, 11 drvenih cifara – Sadrži marker i krpicu za brisanje, te se kartice mogu koristiti iznova i iznova – Pogodna za učenje brojeva od 1 do 10 – Vežbanje sabiranja i oduzimanja do 10 Ciljna grupa 3–5 godina. Slični naslovi: – Piši-briši: Brojevi – Moja prva piši-briši knjiga: Boje i brojevi – Prvo učenje: Piši-briši brojevi – Edukativni blok: Brojevi – Karte: Učim i igram se – Brojevi. Detaljnije
0,00 RSD
1.999,00 RSD
1.999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Pripremite se za puno zabave uz ovu edukativnu kutiju punu različitih aktivnosti. Sadrži drvene cifre koje će vam pomoći da naučite da brojite od 1 do 10, piši-briši kartice za vežbanje sabiranja i oduzimanja i 100 šarenih štapića za brojanje. Tu je i knjiga sa 24 strane da uvežbate pravilno pisanje brojeva.

Neka vaši mališani nauče da broje, sabiraju, oduzimaju, pišu brojeve slovima i ciframa… sve to u samo jednoj edukativnoj kutiji!

Neka dete samo postavlja drvene cifre na kartice sa brojevima, a potom neka broji pojmove na kartici. Na taj način će istovremeno usvajati kako se određeni broj piše cifrom, a kako slovima, kao i da broji pojmove.

Pomoću drvenih štapića možete vežbati najpre brojanje, a potom i sabiranje i oduzimanje. Najpre koristite jednu boju štapića za brojanje, pa dodajte i ostale. Vežbajte sabiranje/oduzimanje tako što ćete sabirati/oduzimati štapiće različitih boja.

U knjizi sa aktivnostima ćete pronaći uputstva kako se pišu brojevi cifrom, a kako slovima, kao i zabavne zadatke u kojima će dete vežbati brojanje.
Vežbajte sabiranje i oduzimanje do 10 na piši-briši karticama – kada rešite sve zadatke, samo obrišite rešenja krpicom za brisanje, pa zadatke može rešavati iznova i iznova!

S obzirom na širok spektar aktivnosti koje ova kutija nudi, ona se može koristiti u različitim dobima – pogodna je i za mališane koji se tek susreću sa brojevima, ali i za školarce koji uče prve matematičke operacije. Stoga jedna kutija može godinama biti vaš verni pratilac dok učite brojeve!

– Edukativna kutija sadrži: 10 kartica sa brojevima, 100 drvenih štapića, knjigu sa aktivnostima od 24 strane, 60 piši-briši kartica, 11 drvenih cifara
– Sadrži marker i krpicu za brisanje, te se kartice mogu koristiti iznova i iznova
– Pogodna za učenje brojeva od 1 do 10
– Vežbanje sabiranja i oduzimanja do 10

Ciljna grupa 3–5 godina.

Slični naslovi:

– Piši-briši: Brojevi
– Moja prva piši-briši knjiga: Boje i brojevi
– Prvo učenje: Piši-briši brojevi
– Edukativni blok: Brojevi
– Karte: Učim i igram se – Brojevi

Pismo:Ćirilica

Povez:Tvrd

Godina:2023

Format:26,8x26

Strana:24

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
dečije knjige PCE881665
1.280,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige PCE881337
850,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige TRO311021
590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige TRO310420
590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige TRO310130
590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige PUB521386
699,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige PUB521379
699,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige PUB521362
699,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.72 MB