Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Sezona -  Džona Lisa Dajer VULKAN

Sezona - Džona Lisa Dajer VULKAN

Šifra artikla: VUL021417
Izdavač : Vulkan
SEDAM ISKEŽENIH DEVOJAKA NAMONTIRANIH ZA SLIKANJE, KOJE ĆE USKORO ZAUZETI SVOJA MESTA U PANTEONU DEBITANTKINJA KLUBA PLAVI ŠEŠIR, U TOJ RETKOJ I ŽELJENOJ ULOZI U OKVIRU TRADICIJE KOJA SEŽE ČAK DO DAVNE 1882. GODINE... Predstavljanje debitantkinje društvu je prilika o kojoj mašta svaka mlada Južnjakinja. Ali ne i Megan Maknajt. Ona je fudbalska zvezda koja sanja o Olimpijadi, i daleko je od ženstvene devojke. Megan ne vidi zašto je toliko važno upariti cipele sa odgovarajucom torbicom, ali njena majka insistira na tome da je pripreme za izlazak u društvo pripremaju za život u stvarnom svetu. Megan se oseća kao da je stavljaju na prodaju. Kada zbog buntovnog stava zapadne u nevolju sa predvodnicom debitantkinja, imaće mesec dana da dokaže da ume da pleše i da ima besprekorne manire, ali i da nauči da se spusti u kniks kao prava teksanska dama. U suprotnom će biti izbačena i osramotiće porodicu. Međutim, na jednoj raskošnoj žurki upoznaje Henka Voterhausa, ležernog i racionalnog momka koji je obara s nogu, i zaključuje da biti debitantkinja možda i nije tako strašno. Sve dok se ne obruka u sobi punoj desetogodišnjaka, ne postane deo medijskog skandala i ne dobije udarac posred lica. Sezona je zvanično počela... ali drama se tek zahuktava.. Detaljnije
0,00 RSD
1.099,00 RSD
1.099,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

SEDAM ISKEŽENIH DEVOJAKA NAMONTIRANIH ZA SLIKANJE, KOJE ĆE USKORO ZAUZETI SVOJA MESTA U PANTEONU DEBITANTKINJA KLUBA PLAVI ŠEŠIR, U TOJ RETKOJ I ŽELJENOJ ULOZI U OKVIRU TRADICIJE KOJA SEŽE ČAK DO DAVNE 1882. GODINE...

Predstavljanje debitantkinje društvu je prilika o kojoj mašta svaka mlada Južnjakinja. Ali ne i Megan Maknajt. Ona je fudbalska zvezda koja sanja o Olimpijadi, i daleko je od ženstvene devojke.

Megan ne vidi zašto je toliko važno upariti cipele sa odgovarajucom torbicom, ali njena majka insistira na tome da je pripreme za izlazak u društvo pripremaju za život u stvarnom svetu.

Megan se oseća kao da je stavljaju na prodaju.

Kada zbog buntovnog stava zapadne u nevolju sa predvodnicom debitantkinja, imaće mesec dana da dokaže da ume da pleše i da ima besprekorne manire, ali i da nauči da se spusti u kniks kao prava teksanska dama. U suprotnom će biti izbačena i osramotiće porodicu. Međutim, na jednoj raskošnoj žurki upoznaje Henka Voterhausa, ležernog i racionalnog momka koji je obara s nogu, i zaključuje da biti debitantkinja možda i nije tako strašno.

Sve dok se ne obruka u sobi punoj desetogodišnjaka, ne postane deo medijskog skandala i ne dobije udarac posred lica. Sezona je zvanično počela... ali drama se tek zahuktava.

Pismo:Latinica

Povez:Broš

Godina:2017

Format:14,5x20,5

Strana:288

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
dečije knjige PCE881665
1.280,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige PCE881337
850,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige TRO311021
590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige TRO310420
590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige TRO310130
590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige PUB521386
699,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige PUB521379
699,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige PUB521362
699,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.7 MB