Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
5 minuta za priču VULKAN

5 minuta za priču VULKAN

Šifra artikla: VUL013870
Izdavač : Vulkan
Zbirka toplih i raskošno ilustrovanih priča za decu, pogodna za čitanje pred spavanje. 5 minuta za priču je zbirka priča pogodna za čitanje deci pred spavanje. Deca će uživati u toplim pričama i uz zanimljve junake izvući mnoštvo pouka, sama, bez potrebe za dotatnim pojašnjenjem od strane roditelja. Čitajući priču o bucmastom prasencetu, tužnom zbog svog izgleda, dete će na osnovu jednostavnih primera samo zaključiti da ne treba zavideti drugima i da ne treba želeti biti neko drugi. Ono što je navažnije, dete će shvatiti da ne treba žaliti zbog svojih nedostataka i postaće mu jasno da je svako biće na svetu lepo i posebno na svoj način. Iz priče o kravici Viktoriji, koju zaboli grlo pred važo takmičenje u mukanju, dete će naučiti da ne treba odustajati kada se naiđe na prepreku, već treba smoći snage i hrabrosti i istrajati u onome što radimo. Važna pouka koju nosi ova priča je da je važno učestvovati, da nije važno pobediti I da se svaki rad I trud na kraju isplati I bude nagrađen. Priča U obdaništu biće korisna i deci i roditeljima kojima predstoji period privikavanja deteta na vrtić. Ona dočarava prvi dan u vrtiću jedne devojčice kao i strah od odvajanja od majke tj. usamljenosti i uklapanja u novu sredinu.. Detaljnije
Proveri dostupnost
  • NSZ
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Zbirka toplih i raskošno ilustrovanih priča za decu, pogodna za čitanje pred spavanje.

5 minuta za priču je zbirka priča pogodna za čitanje deci pred spavanje. Deca će uživati u toplim pričama i uz zanimljve junake izvući mnoštvo pouka, sama, bez potrebe za dotatnim pojašnjenjem od strane roditelja.
Čitajući priču o bucmastom prasencetu, tužnom zbog svog izgleda, dete će na osnovu jednostavnih primera samo zaključiti da ne treba zavideti drugima i da ne treba želeti biti neko drugi. Ono što je navažnije, dete će shvatiti da ne treba žaliti zbog svojih nedostataka i postaće mu jasno da je svako biće na svetu lepo i posebno na svoj način.
Iz priče o kravici Viktoriji, koju zaboli grlo pred važo takmičenje u mukanju, dete će naučiti da ne treba odustajati kada se naiđe na prepreku, već treba smoći snage i hrabrosti i istrajati u onome što radimo. Važna pouka koju nosi ova priča je da je važno učestvovati, da nije važno pobediti I da se svaki rad I trud na kraju isplati I bude nagrađen.
Priča U obdaništu biće korisna i deci i roditeljima kojima predstoji period privikavanja deteta na vrtić. Ona dočarava prvi dan u vrtiću jedne devojčice kao i strah od odvajanja od majke tj. usamljenosti i uklapanja u novu sredinu.

Pismo:Ćirilica

Povez:Tvrd

Godina:2016

Format:19x28

Strana:120

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
dečije knjige PCE881665
1.280,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige PCE881337
850,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige TRO311021
590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige TRO310420
590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige TRO310130
590,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige PUB521386
699,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige PUB521379
699,00 RSD
Sačuvano u omiljne
dečije knjige PUB521362
699,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.7 MB