Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!

Poklon za polazak u školu

Blog
21.06.2021.
Poklon za polazak u školu

Vaš omiljeni prvak polazi u školu i vi želite da mu tim povodom poklonite nešto lepo, a niste baš sasvim sigurni šta bi to tačno moglo da bude. Svi znamo da je prvi septembar izuzetno važan dan, i zbog toga je, naravno, veoma bitno da se odabiru poklona pristupi sa mnogo pažnje.

Najveće i najteže odluke tiču se kupovine ranca i pernice, i kao takve ih je svakako najbolje prepustiti roditeljima. Iako možda najbitniji, ranac i pernica samo početak opremanja đaka prvaka i tu su još bezbroj sitnica , ozbiljnih i neobičnih stvari koje jednom prvaku trebaju da se uspešno otisne na putovanje koje je škola. Mi smo danas, iz tog mora mogućih poklona, odlučili da vam predstavimo neke od naših ideja kako bismo zajedno došli do savršenog poklona.

Školu je, složićete se,  nemoguće zamisliti bez sveske i olovke. Bez njih nema prvih brojeva, slova i crteža. Olovkom, dakle, stvaramo neke veoma važne i ozbiljne stvari. Ali, da li olovka sama po sebi mora da bude ozbiljna? Pa ne baš. Na našem sajtu možete pronaći puno blesavih olovka - mekanih, sa privescima, sa šljokicama, u raznim oblicima i bojama.

Kako bi naše blesave (pa čak i ozbiljne olovke) savršeno radile svoj posao, moramo se o njima pažljivo brinuti. Tu na scenu stupaju naši zarezači. Svaki đak ima mali zarezač koji sa sobom nosi u školu, ali super ideja za poklon jeste jedan veliki stoni zarezač. U poudi imamo stone zarezače na baterije, koji sami oštre olovke, a imamo i one koji to čine pomoću okretanja ručice. Klinci su oduševljeni i jednim i drugim.

Neizbežno je da nakon svog tog učenja, čitanja, pisanja, crtanja, brisanja i zarezivanja, naši prvaci ogladne i ožedne. Flašice za vodu i kutije za užinu sa praktičnim dizajnom i njihovim omiljenim junacima iz crtaća će te trenutke okrepljenja učiniti lakšim i lepšim.

Prvi septembar podrazumeva još mnogo prvih trenutaka i detalja u životu jednog školarca. Tu su prvi novčanik, prvi ručni satić, prvi ključ od stana. Za neke od mališana to može biti i previše odgovornosti odjednom i zato je važno olakšati im te trenutke odrastanja. Džeparci će biti bezbedni u novčanicima,  ključevi na privescima, a uz naše satiće će uvek znati kada je vreme za školu, trening ili druženje.

POVEZANI PROIZVODI

Sačuvano u omiljne
igračke za bebe PER631419
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.390,00 RSD
Sačuvano u omiljne
slagalice za decu COR241834
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.190,00 RSD
Sačuvano u omiljne
slagalice za decu COR240325
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.290,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
70,00 RSD
Trenutno nema komentara

Slični članci

array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.51 MB