Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Anatomski ranac BELMIL Classy - T-Rex Green
Anatomski ranac BELMIL Classy - T-Rex Green
Anatomski ranac BELMIL Classy - T-Rex Green
Anatomski ranac BELMIL Classy - T-Rex Green
Anatomski ranac BELMIL Classy - T-Rex Green
Anatomski ranac BELMIL Classy - T-Rex Green
Anatomski ranac BELMIL Classy - T-Rex Green
Anatomski ranac BELMIL Classy - T-Rex Green
Belmil

Anatomski ranac BELMIL Classy - T-Rex Green

Šifra artikla: SPE857882
“Classy” Laka ali i dalje jaka “Classy” teži samo 860-900 g i napravljena je od visoko kvalitetnih, jakih i vodootpornih materijala. Dimenzije:36x32x1 cm Preporučen uzrast:6 -10 godina Trajnost Ojačana sa svih strana a pogotovo sa dna, što joj takođe daje stabilnost i trajnost. Donji deo ima dodatne funkcije: Samo dno je veoma stabilno tako da ne dolazi do prevrtanja ili pomeranja torbe pa ona ostaje čista. Classy je uvek klasičan, sad u još većem izboru Deca su jako raznovrsni, zato je Classy dizajniran sa najaktuelnijim temama, da bi svako dete moglo da izabere svoju torbu. Novo: Poručite dodatni pričvršćivač za grudi Lako se prikopčava na školsku torbu radi stabilizacije tereta. Ako se ne koristi, jednostavno se može ukloniti u bilo kom trenutku. Dodatne osobine Na poklopcu nalazi se nekoliko ručki različitih namena. Ručka sa gumenom prevlakom omogućava detetu da komotno nosi torbu u rukama. Druga ručka je postavljena pozadi da bi torba mogla da se okači načiviluk. Prostoran unutrašnji prostor Ova torba nudi podeljene segmente za skladištenje da bi pomogla deci da lakše raspodele njihove stvari za školu. Knjige i sveske svih formata savršeno staju u torbu. Boca sa vodom moze se nositi u bočnim džepovima. (do 0.7 L) Ergonomija Ergonomski dizajnirana, tapacirana zadnja strana torbe obezbeđuje minimalno opterećenje kičme. Naramenice su takođe veoma udobne i prilagodive deci, tako da je svakodnevna udobnost zagarantovana. Preporučeno od Doktora Specijaliste! “Školske torbe Belmil su ortopedski i anatomski izvrsne! ” - Prof.Dr. Meszaros Tamas sa Departmana za Ortopediju Univerziteta Segedin, Mađarska. Sigurnost Sa Belmil torbom sigurnost je zagarantovana i kad je mračno: fluorescentni elementi postavljeni na pažljivo odabrana mesta, jaka i laka za upotrebu, reflektujuća metalna bravica, obezbeđuju sigurnost i vidljivost po mraku. Napomena: Težina proizvoda mogu da se razlikuje +/-5 %. Detaljnije
Proveri dostupnost
  • NSZ
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

“Classy”
Laka ali i dalje jaka
“Classy” teži samo 860-900 g i napravljena je od visoko kvalitetnih, jakih i vodootpornih materijala.
Dimenzije:36x32x1 cm
Preporučen uzrast:6 -10 godina
Trajnost
Ojačana sa svih strana a pogotovo sa dna, što joj takođe daje stabilnost i trajnost. Donji deo ima dodatne funkcije: Samo dno je veoma stabilno tako da ne dolazi do prevrtanja ili pomeranja torbe pa ona ostaje čista.
Classy je uvek klasičan, sad u još većem izboru
Deca su jako raznovrsni, zato je Classy dizajniran sa najaktuelnijim temama, da bi svako dete moglo da izabere svoju torbu.
Novo: Poručite dodatni pričvršćivač za grudi
Lako se prikopčava na školsku torbu radi stabilizacije tereta. Ako se ne koristi, jednostavno se može ukloniti u bilo kom trenutku.
Dodatne osobine
Na poklopcu nalazi se nekoliko ručki različitih namena. Ručka sa gumenom prevlakom omogućava detetu da komotno nosi torbu u rukama. Druga ručka je postavljena pozadi da bi torba mogla da se okači načiviluk.
Prostoran unutrašnji prostor
Ova torba nudi podeljene segmente za skladištenje da bi pomogla deci da lakše raspodele njihove stvari za školu. Knjige i sveske svih formata savršeno staju u torbu. Boca sa vodom moze se nositi u bočnim džepovima. (do 0.7 L)
Ergonomija
Ergonomski dizajnirana, tapacirana zadnja strana torbe obezbeđuje minimalno opterećenje kičme. Naramenice su takođe veoma udobne i prilagodive deci, tako da je svakodnevna udobnost zagarantovana.
Preporučeno od Doktora Specijaliste!
“Školske torbe Belmil su ortopedski i anatomski izvrsne! ” - Prof.Dr. Meszaros Tamas sa Departmana za Ortopediju Univerziteta Segedin, Mađarska.
Sigurnost
Sa Belmil torbom sigurnost je zagarantovana i kad je mračno: fluorescentni elementi postavljeni na pažljivo odabrana mesta, jaka i laka za upotrebu, reflektujuća metalna bravica, obezbeđuju sigurnost i vidljivost po mraku.
Napomena: Težina proizvoda mogu da se razlikuje +/-5 %

Zemlja porekla: Srbija
Proizvođač: Belmil Team doo
Materijal: Poliester
Kvalitet kontrolisao: Jugoinspekt Beograd

Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
anatomski rančevi NBK070337
3.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
anatomski rančevi NBK070313
3.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
anatomski rančevi FOK903477
6.190,00 RSD
Sačuvano u omiljne
anatomski rančevi NBK070405
3.790,00 RSD
Sačuvano u omiljne
anatomski rančevi NBK070658
4.290,00 RSD
Sačuvano u omiljne
anatomski rančevi NBK070641
4.290,00 RSD
Sačuvano u omiljne
anatomski rančevi NBK070283
3.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
anatomski rančevi FOK900162
6.990,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.73 MB