Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Ticket to Ride Europa
Ticket to Ride Europa
Ticket to Ride Europa
Ticket to Ride Europa
Ticket to Ride Europa
Ticket to Ride Europa

Ticket to Ride Europa

Šifra artikla: COL230022
Ticket to Ride Europe je veoma popularna moderna društvena igra koja uključuje do pet različitih železničkih kompanija (pet igrača max) koje pokušavaju da spoje različite destinacije i koje se bore oko zajedničkih ruta. U društvenoj igri Ticket to ride Europe možete da gradite i tunele koji će od vas zahtevati više karata, ali i srećna izvlačenja i podudaranje karata. Za trajekte će Vam biti potrebne i lokomotive, a uz pomoć svojih železničkih stanica možete da se odreknete malo poena da bi mimo volje protivnika iskoristili njihove izgradjene rute da spojite svoje gradove. Deluje komplikovano? Samo dok ne počnete da igrate.Igrači sakupljaju kartice različitih vrsta vagona koje potom koriste za polazak na železničke rute širom Evrope, planirajući da spoje gradove svojim vozićima. Što su rute duže, one vrede više bodova. Teže ih je sakupiti, ali kada spojite dva grada svojom rutom, dobijate više poena i brže se pomerate na bodovnoj tabli. Dodatni bodovi se osvajaju ako se ispune posebni ciljevi koji ste tajno dobili na početku igre. Ekstra bodove dobija igrač koji izgradi European Express – najdužu neprekidnu rutu.Spojite vozićima koliko god više destinacija možete jer tako i više poena osvajate, ali budite brzi da vam neko ne bi stao na put, ili vam zauzeo rutu koju ste isplaniarali.. Detaljnije
Proveri dostupnost
  • NSZ
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Ticket to Ride Europe je veoma popularna moderna društvena igra koja uključuje do pet različitih železničkih kompanija (pet igrača max) koje pokušavaju da spoje različite destinacije i koje se bore oko zajedničkih ruta. U društvenoj igri Ticket to ride Europe možete da gradite i tunele koji će od vas zahtevati više karata, ali i srećna izvlačenja i podudaranje karata. Za trajekte će Vam biti potrebne i lokomotive, a uz pomoć svojih železničkih stanica možete da se odreknete malo poena da bi mimo volje protivnika iskoristili njihove izgradjene rute da spojite svoje gradove. Deluje komplikovano? Samo dok ne počnete da igrate.
Igrači sakupljaju kartice različitih vrsta vagona koje potom koriste za polazak na železničke rute širom Evrope, planirajući da spoje gradove svojim vozićima. Što su rute duže, one vrede više bodova. Teže ih je sakupiti, ali kada spojite dva grada svojom rutom, dobijate više poena i brže se pomerate na bodovnoj tabli. Dodatni bodovi se osvajaju ako se ispune posebni ciljevi koji ste tajno dobili na početku igre. Ekstra bodove dobija igrač koji izgradi European Express – najdužu neprekidnu rutu.
Spojite vozićima koliko god više destinacija možete jer tako i više poena osvajate, ali budite brzi da vam neko ne bi stao na put, ili vam zauzeo rutu koju ste isplaniarali.
Proizvođač: Asmodee
Zemlja porekla: Kina
Uvoznik: Coolplay doo
Uzrast: 3+
Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG912362
2.390,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG113463
390,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103300
990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103294
990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103102
990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103065
1.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103058
1.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103041
1.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG102990
4.190,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.73 MB