Pretraži sajt
SVI ARTIKLI SA SAJTA ODMAH DOSTUPNI!
SIGURNO PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA!
MOGUĆNOST BESPLATNE ISPORUKE!
Color Addict

Color Addict

Šifra artikla: GDG784118
Color Addict je lako shvatljiva, šarena i zarazna igra sa kartama koja je savršena brzopotezna društvena igra koja može da se odigra u vreme pauze za ručak ili u vreme školskog odmora. Veoma zabavna porodična igra.Cilj igre je da se što pre oslobodite svih karata gde je brzina i zapažanje od presudnog značaja. Pre početka se samo dogovorite kako će te odigrati partiju. Da li će te igrati na boju ili na reč.Kako se igra?Rasporedite sve karte podjednako svim igračima. Igrač može držati 3 karte u rukama dok je ostatak pored njih na gomili tako da svako ima svoju gomilu.. Na svakoj kartici je napisana boja, koja se može napisati u nekoliko različitih boja. Igrač će jednu po jednu staviti na sto, ali budite oprezni, neophodno je da se Vaša karta podudara sa kartom na vrhu ili po zadatoj reči ili po boji. Na kraju svog poteza igrač izvlači drugu kartu iz svoje gomile tako da u ruci uvek ima 3 karte. U slučaju da ima više od 3 karte, onda ne izvlači sledeću. Prvi igrač koji uspe da se oslobodi svih karata je pobednik.Karakteristike:Uzrast: +5 godina,Broj igrača: od 2 pa na više,Vreme trajanja: 10 minuta. Detaljnije
Proveri dostupnost
  • NSZ
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Color Addict je lako shvatljiva, šarena i zarazna igra sa kartama koja je savršena brzopotezna društvena igra koja može da se odigra u vreme pauze za ručak ili u vreme školskog odmora. Veoma zabavna porodična igra.
Cilj igre je da se što pre oslobodite svih karata gde je brzina i zapažanje od presudnog značaja. Pre početka se samo dogovorite kako će te odigrati partiju. Da li će te igrati na boju ili na reč.

Kako se igra?
Rasporedite sve karte podjednako svim igračima. Igrač može držati 3 karte u rukama dok je ostatak pored njih na gomili tako da svako ima svoju gomilu.. Na svakoj kartici je napisana boja, koja se može napisati u nekoliko različitih boja. Igrač će jednu po jednu staviti na sto, ali budite oprezni, neophodno je da se Vaša karta podudara sa kartom na vrhu ili po zadatoj reči ili po boji. Na kraju svog poteza igrač izvlači drugu kartu iz svoje gomile tako da u ruci uvek ima 3 karte. U slučaju da ima više od 3 karte, onda ne izvlači sledeću. Prvi igrač koji uspe da se oslobodi svih karata je pobednik.

Karakteristike:
Uzrast: +5 godina,
Broj igrača: od 2 pa na više,
Vreme trajanja: 10 minuta
Zemlja porekla: Kina

Uvoznik: gadget4gift

Materijal: metal/papir/keramika/plastika

Godina uvoza: 2021

Uzrast: 3+
"
Trenutno nema komentara

Prvi
Prvi

Tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite nas na 066137670 ili nam pišite na kontakt@knjizaraprima.rs .

Drugi
Drugi

Važno nam je da vaša porudžbina brzo stigne do vas. Zato sve porudžbine napravljene radnim danom do 13h šaljemo istog dana, a porudžbine napravljene nakon 13h šaljemo sutradan. Porudžbine napravljene vikendom šaljemo u ponedeljak. Pakete šaljemo kurirskom službom Post Express i najčešće im treba jedan dan da budu isporučeni.

treci
treci

Poručene proizvode možete platiti platnim karticama, uplatom na račun ili u gotovini kuriru prilikom preuzimanja porudžbine.

Slični proizvodi

Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG912362
2.390,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG113463
390,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103300
990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103294
990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103102
990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103065
1.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103058
1.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG103041
1.990,00 RSD
Sačuvano u omiljne
društvene igre MAG102990
4.190,00 RSD
array(0) {
}
Memory Consumption is: 8.68 MB